Evě Decastelo o život: VÁŽNÁ NEHODA S KOLEGY ZE SLUNEČNÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Evě Decastelo o život: VÁŽNÁ NEHODA S KOLEGY ZE SLUNEČNÉ!

Eva Decastelo
Eva Decastelo (instagram, archiv)

Podruhé se narodili! Herci Lukáš Langmajer (42), Eva Decastelo (44), Lucie Zedníčková (54) a Libor Jeník (50) měli cestou na divadelní zájezd nehodu na dálnici. Jejich dodávka se střetla s osobním autem a kamionem!

Mířili do Opavy, kde měli odehrát komedii A do pyžam!, avšak těsně před Brnem se v sobotu 6. května připletli do vážné autonehody. Podle deníku eXtra.cz dostalo rychle jedoucí auto před nimi smyk, když se snažilo v dešti předjet kamion. Vůz se roztočil a naboural přímo do dodávky, kterou řídil právě Langmajer. Představitel řidiče Vildy ze seriálu Slunečná ovšem zachoval neuvěřitelnou duchapřítomnost i vzdor mokré vozovce a nebezpečí přímo před sebou.

Eva Decastelo a Petra Nesvačilová: Jarní proměny bytů!

Video se připravuje ...

Přestože se autu zvedla kapota, vystřelily airbagy a hodilo je to směrem na kamion, podařilo se mu najít skulinu, kterou vyjel. „Protlačil se nějak mezi tím kamionem a tím roztočeným autem a možná všem zachránil život,“ tvrdil očitý svědek. Zatímco čtveřice herců vyvázla z nehody s šokem a drobnými oděrkami, z vozu, který nehodu způsobil, museli být pasažéři vystříháváni... Ze záběru na poničenou hereckou dodávku se ovšem tají dech a je skutečně jen velký zázrak, že všichni vyvázli bez úhony. 

A co na to sama Eva? „Ano, je to 191. kilometru Přežili jsme jen zázrakem, stáli při nás všichni svatí. Díky řidičským schopnostem Lukáše, rallye, a jeho velkému naživu,“ řekla Vše nakonec skončilo s drobnými oděrkami a potlučením. prokázala, že nemá na svědomí Lukáš, který v dešti řídil. „Nehodlám být glorifikován za něco, se na silnicích denně a co je velmi ošemetné téma. Ať tomu tak bylo, nebo ne, já bych to takhle nevnímal,“ řekl skromný hrdina dne s tím, že je rád, že všechny dovezl živé a zdravé.

Eva Decastelo a Tomáš Třeštík: Poprvé ve společnosti jako pár!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.