Decastelo je svobodná! Konec manželství vyřešil soud | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Decastelo je svobodná! Konec manželství vyřešil soud

Eva a René jsou rozvedeni.
Eva a René jsou rozvedeni. (archiv Blesku)

Minulost hodili za hlavu a konečně jsou svobodní lidé. Manželství, ze kterého vzešly dvě děti, je definitivně u konce. Moderátorka Eva (44) a scenárista René Decastelo (49) se po třinácti letech rozvedli.

Ve středu kolem šestnácté hodiny dvojice vešla do Justičního areálu Na Míčánkách, kde sídlí hned několika soudů, včetně Obvodního soudu pro Prahu 9. „Ano, je to pravda, rozvedli jsme se. Na všem jsme se v klidu domluvili předem,“ uvedl později René proweb eXtra.cz stručně. Ke komplikacím nedošlo ani ve spojitosti s jejich dětmi. Zuzanku (11) a Michaela (13) mají ve střídavé péči. Ukončení manželství probíhalo dokonce tak v klidu a hladce, že si k soudu ani jeden z nich nepřivedl právního zástupce.

Eva Decastelo a Tomáš Třeštík: Poprvé ve společnosti jako pár!

Video se připravuje ...

Moderátorka situaci příliš komentovat nechtěla. „Já se k tomu nevyjadřuju, nemluvila jsem ani o rozchodu, takže to nechci měnit ani teď,“ reagovala Decastelo na telefonát Aha!. „Jediné, co k tomu řeknu, je, že vše proběhlo na přátelské bázi,“ dodala a potvrdila tak slova svého manžela. Oba se dříve setkávali i pracovně. René napsal scénář k populárnímu primáckému seriálu Slunečná, v němž si zahrála nejen Eva, ale i jejich obě děti. Eva je teď oficiální partnerkou fotografa Tomáše Třeštíka (45), kterému často stojí modelem. Napíše jí ještě někdo roli do televizního seriálu?

Eva Decastelo komentuje první dovolenou s Třeštíkem: Překvapilo nás to oba!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.