Malér Zedníčkové: Kuriózní nehoda ji skoro připravila o rovný nos | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Malér Zedníčkové: Kuriózní nehoda ji skoro připravila o rovný nos

Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková (Profimedia)

Nikdy nebyla spokojená s tím, jak vypadá. I proto se Lucie Zedníčková (55) nerada fotí, a dokonce ani doma nemá zrcadlo! Teď herečka prozradila, jaká kuriózní nehoda ji skoro připravila o rovný nos.

Ve své době byla jednou z nejkrásnějších českých hereček. Nejeden divák se do ní zamiloval v seriálu Saturnin, v němž hrála slečnu Barboru. Herečka si ale už v pubertě přivodila drobnou vadu na kráse. „Na maturitním plese jsem při tanci spadla na parkety a zlomila si nos! Byl to nějaký rock’n’roll, spolužák mě přehodil přes hlavu a nějak mě pustil dřív. Dneska je ten spolužák plastický chirurg...“ prozradila Lucie v posledním dílu talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Lucie Zedníčková: Rozchod! Prodala novostavbu za Prahou a koupila statek na Berounsku

Video se připravuje ...

„Maminka byla tanečnice, dcera je tanečnice, jen já jsem úplný střevo!“ poukázala na maminku Taťánu Staudacherovou (77). Její pravý otec emigroval do Kanady, a tak nosí příjmení Pavla Zedníčka (74), přestože ji oficiálně nikdy neadoptoval. „Mé rodné příjmení bylo Bártová,“ odhalila.

Lucie Zedníčková (53) těhotná? Kvůli bříšku musela pod kudlu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.