Drsný útok na Zedníčkovou: Obrana neměla smysl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsný útok na Zedníčkovou: Obrana neměla smysl

Lucie Zedníčková přiznala, že komentáře moc neřeší
Lucie Zedníčková přiznala, že komentáře moc neřeší (Archiv)

Herečka Lucie Zedníčková (54) nepatří zrovna mezi tváře, které by o sobě dávaly zrovna hlasitě znát. I tak jí ale neminula tvrdá krtika jedné z fanynek. Přitom šlo jen o pár kousků dřeva...

Zedníčková se nedávno podělila o jednu ze svých radostí. Na Bali si totiž nechala vyrobit nábytek a podotkla, že se moc těší, až nové kousky dorazí do Čech. Tím ale vytočila jednu z fanynek téměř k nepříčetnosti. 

Lucie Zedníčková (53) těhotná? Kvůli bříšku musela pod kudlu!

Video se připravuje ...

„Snad jste se nacestovala dost a stará jste taky dost, abyste věděla, že je to snobismus a bezohlednost k planetě. Až se tady vaše vnoučata uškvaří vlivem globálního požáru, už bude pozdě. Ano, vše se vozí sem a tam, ale proč to ještě tak hloupě zveřejňujete?“ plivala oheň na sociálních sítích. 

Věčně dobře naladěnou hvězdu seriálu Oktopus to však z míry nevyvedlo. „Já ty komentáře nečtu, ale jedné paní jsem si všimla. Asi bych tam mohla rozvířit debatu, zdali ta paní žije někde jinde. Zdali ona si vyrábí nábytek sama a zdali se živí pouze tím, že co si sama vypěstuje. Potom před ní smekám a má právo tohle říkat. Kdyby věděla, že když si koupí takový croissant, co všechno muselo projít přes půl světa, než se to mohlo upéct, tak si myslím, že už by si ho nekoupila,“ odvětila skrze Super.cz. 

Lucie Zedníčková má doma hned dva nové přírůstky, měla to být holka, ale jsou to dva kluci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.