Herečka Lucie Zedníčková: Pověsila herectví na hřebík? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herečka Lucie Zedníčková: Pověsila herectví na hřebík?

Lucie Zedníčková na křtu knihy spisovatelky Vávrové překvapila šedivými odrosty a unaveným vzhledem
Lucie Zedníčková na křtu knihy spisovatelky Vávrové překvapila šedivými odrosty a unaveným vzhledem (Profimedia.cz)

Pracovní nabídky v současné náročné době nepřichází ani herečce Lucii Zedníčkové (52). Poslední menší roli si získala ve filmu Když prší slzy, od té doby je však na suchu. Protože ji momentálně herectví neuživí, společně rozjela s partnerem Miroslavem Ollém nový byznys.

Jako by toho však nebylo málo, herečce zamíchala kartami i nová opatření týkající se cestování mezi okresy. „My jsme Praha Západ a pár set metrů od nás už okres Kladno, kam jsem jezdila nakupovat. Teď budu muset jezdit na nákupy dál, protože potraviny v naší vesnici moc výběr nemají,“ svěřila se herečka webu Super.cz.

Kromě hereckých příležitostí chybí Zedníčkové i kontakt s lidmi. To však neznamená, že by s partnerem doma řešili ponorku. Na to jsou naštěstí oba až příliš zaměstnaní svým novým prozatímním zaměstnáním. „Rozjeli jsme podnikání v autodopravě. Míra je celý týden na cestách a já mám doma home office a posílám ho, máme stažený program na autodopravu. Začalo mě to docela bavit. Navíc mám obrovskou výhodu, že můžu být doma a nemusím chodit někam do práce,“ prozradila Zedníčková, která si tím zajistila alespoň nějaký příjem peněz.

Lucie Zedníčková poprvé na plastice! Zbavila se ošklivého útvaru v obličeji

Video se připravuje ...

Herečka ale nezoufá, protože v oboru s partnerem rozhodně nejsou noví. „Takhle to má spousta lidí. Míra už to před lety dělal, jen to dal k ledu, protože začal jezdit divadla. V téhle době to oprášil a začali jsme pracovat v tomhle oboru, protože nic jiného nám nezbývá.,“ konstatovala herečka. Ta je alespoň ráda, za to, že se doma nenudí a na každý den si může vytyčit jasný cíl. S příchodem tepla se Zedníčková těší na obnovení svého hobby, život za normálního chodu jí přesto nenahradí. „Zase budu pěstovat rajčata a okurky, ale to jenom člověk něco hledá, aby se neunudil k smrti. Je to hodně těžké," dodala.

Lucie Zedníčková: Celý život jsem chudokrevná, lékař mi doporučil víno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
21. 3. 2021 • 16:40

Vypadá neudržovaně, působí jak když pije.

begonie
20. 3. 2021 • 17:43

Psychicky unavené a s odrostama je momentálně 80 % žen..... Stejně ale nechápu proč kadeřnictví nemohou fungovat - většina kadeřnictví je menších, tak 2 kadeřnice a 2 zákaznice a s respirátorem všechny 4, to snad není problém.... V supermarketu fůra lidí, rozestupy ani náhodou a to jde.....

mpads
20. 3. 2021 • 14:44

Vypadá, jak strhaná žena z fabriky na svůj věk, nebo ze sociálky.. Nic ve zlém na dojem. Herečka dobrá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.