Terezu Kerndlovou covid nezasáhl: Koupila dům ve Španělsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Terezu Kerndlovou covid nezasáhl: Koupila dům ve Španělsku!

Tereza Kerndlová si koupila dům ve Španělsku.
Tereza Kerndlová si koupila dům ve Španělsku. (foto: Instagram)

Svůj vysněný dům v zahraničí hledala s manželem osm let. Až nyní však nastala pro zpěvačku Terezu Kerndlovou (34) příhodná chvíle na to pořídit si dům u moře a prchnout na něj vždy, když bude realita neúnosná. Což je ostatně aktuálně pořád…

Již v minulém roce, když se koronavirus stal světovým problémem č.1, zpěvačka nepatřila mezi ty lidi, kteří panikařili a báli se budoucnosti, jelikož byla od veškerého koronavirového dění příliš daleko. Zatímco v Česku lidé vykupovali toaletní papíry a trvanlivé potraviny, zpěvačka se vyhřívala ve slunném Španělsku a nyní se rozhodla, že chce takové chvilky zažívat častěji.

„Splnili jsme si sen. Vlastní dům. Osm let jsme s mým mužem hledali tu správnou první linii u moře,“ cituje zpěvačku Expres.cz. Jejich nový mořský příbytek se nachází na jihu Španělska a Kerndlová nemůže být momentálně spokojenější.

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět

Video se připravuje ...

Přeci jen se ale našel jeden drobný nedostatek. „Jenom škoda, že jsem si kdysi na gymplu nevzala místo francouzštiny španělštinu,“  povzdechla si zpěvačka. Svůj ráj nalezla ve španělském městě Estepona, které je součástí provincie známé pro své krásné pláže. V této oblasti navíc svítí slunce víc jak 320 dní ročně, což je také jedním z hlavních faktorů, proč si s manželem vybrali právě toto místo. O laciný domeček ale nešlo – takové nebe na zemi se totiž může vyšplhat až k 10 milionům korun.  

Tereza Kerndlová: Velká životní změna! Co ji k tomu vedlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.