Moc tě milujeme! píše Kerndlová mamince, které se vrátila rakovina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moc tě milujeme! píše Kerndlová mamince, které se vrátila rakovina

Tereza s nemocnou maminkou v den jejích narozenin.
Tereza s nemocnou maminkou v den jejích narozenin. (Facebook)

Manželka zpěváka Láďi Kerndla (75) Milada znovu bojuje s rakovinou. Jejich dcera Tereza oznámila smutnou zprávu na sociální síti v den maminčiných 63. narozenin.

„Děje se to znovu. A nejde dál dělat, že jsou věci v pořádku. „Ona“ si nevybírá, „Ona“ udeří opakovaně a i po mnoha letech se může vrátit – nehledě na to, zda už vám v rodině ublížila dost. Trvá to už pár týdnů. Jsem Ti nablízku, pomáhám Ti a bolí mě vidět tě, jak se znovu trápíš, jak trpíš, čím si procházíš a ještě budeš muset projít. Tvoje dnešní narozeniny jsou přinejmenším „jiné“ a nikdy jindy než teď ti mami nebudu přát více ZDRAVÍ a síly! Sama jsi vždy šířila osvětu rakoviny, mluvila o ní zcela otevřeně, a proto jsem ráda, že ani tentokrát „Ona“ nebude tabu. Jsi pro mě inspirací, jsi neuvěřitelně silná, odhodlaná, chceš se prát a i teď se umíš smát a zůstáváš v pozitivní náladě," vzdává hold milované mamince zpěvačka.

„I když ti „Ona“ připravila zcela nová překvapení, pro nás všechny až neznámá, vím, že ty nikdy nic nevzdáváš, nikdy neustoupíš a budeš bojovat jako nikdo, koho znám! Nejen já, ale celá rodina stojíme za tebou jako tvá opora, pomoc, a stejně tak přátelé, před kterými se nemusíš bát cítit se zranitelná. Jsi pro mě vším a náš vztah je nad rámec toho, jaký dcera s mámou může mít. Jsem tu pro tebe. Kdy jindy než nyní ti můžu vrátit všechny ty dny a noci, kdy ses starala ty o mě. I když ještě nemáme vyhráno, vím, že to společně s námi zvládneš! Moc tě miluju! Moc tě milujeme!“ píše Tereza Kerndlová (33) na svém sociálním profilu.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
4. 10. 2020 • 11:06

Paní Miladka je hodná milá paní ,vyhraje i když se to vratilo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.