Děsivá změna vzhledu Kluse: Jde o rakovinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Děsivá změna vzhledu Kluse: Jde o rakovinu

Tomáš Klus
Tomáš Klus (Instagram: Tomáš Klus)

Mnoho lidí svým novým vzhledem opravdu vyděsil. Tomáš Klus přišel o jeho husté vlasy a fanynky pláčou. Co se děje?!

Tomáš Klus na Instagramu šokoval fanoušky novým vzhledem. Slavný zpěvák si oholil hlavu a mnoho lidí se třáslo strachy kvůli tomu, že by snad mohl být vážně nemocný.

„Vypadám jako mé děti v mládí. Ale nevadí mi to, shledávám účes nadmíru praktickým, kdy po ránu žádný zápasení s kadeřemi, ani volby zda ta, či ona poloha patky.. Navíc vám spousta věcí, které jste dřív považovali za nudné, vyvolá úsměv. Například šampón, hřeben, či gumička.. Jediný problém nastal teď cestou do školky, kdy mi Jenůfka řekla, že to teda mám moc hezký, ale ať už se zase učešu normálně. Do odpoledne mám co dělat… Krásný den všem, ať už máte na hlavě nic, či cokoli, smějte se a nakažte tím okolí,“ napsal ke snímku Klus.

Čeho se Tomáš Klus nejvíce bojí? 

Zpěvák se rozhodl shodit hřívu poté, co onemocněl jeho kamarád. Klus se tak v rámci podpory ostříhal i s partou dalších kamarádů a jejich nemocný přítel, se tak necítí jak černá ovce mezi »vlasáči«. Tomáš se i s jeho partou podle informací zároveň zapojil do projektu Plešouni. Tento projekt chce novým pacientům na onkologii pomoci získat odvahu a připravit je na průběh léčby prostřednictvím animovaného seriálu.

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
8. 9. 2020 • 15:28

Tak to jste hoši frajeři

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.