Přiznání Klusových: V posteli nejsou sami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přiznání Klusových: V posteli nejsou sami!

Tomáš Klus s manželkou Tamarou
Tomáš Klus s manželkou Tamarou (Instagram)

Tamara Klusová a její manžel Tomáš Klus jsou zaneprázdnění lidé, kteří se opravdu nenudí. Kromě toho, že zpěvákovi začíná koncertní šňůra, má známý pár jeden projekt za druhým. Proto jsou vděční za chvíle, kdy si mohou odpočinout a lehnout do postele, kde však podle slov Tamary nebývají sami!

Konečně se dočkal! Po covidové pauze se Tomáš Klus (35) může vrhnout do koncertování a užívat si svou největší vášeň. Ačkoliv je písničkář a i jeho rodina nadšená, že se opět rozjedou jeho vystoupení, znamená to pro ně menší odloučení. Co bude až do září, do kdy má Klus plný diář, dělat jeho žena Tamara (33) a jejich tři děti? Obejdou se bez tatínka?

Tomáš Klus s manželkou přiznali další krizi! V ničem není jistota...

Video se připravuje ...

„Děti budou u babiček, které si je chtějí užívat na Moravě, protože je vídají málo. Budou i cestovat, s mojí mámou pojedou k moři. Já budu pracovat na knize a společně budeme jezdit na výlety obytňákem,“ pověděla podle super.cz Tamara s tím, že jinak jsou nerozlučná parta. Dokonce ani v posteli totiž nemohou být s Tomášem osamotě. „My jsme pořád v těsném objetí. Ještě jsme s Tomášem nestrávili noc v naší posteli bez dětí. Usínají společně v jednom z jejich pokojů, ale nespí každý sám v tom svém,“ vysvětlila zpěvačka a spisovatelka a dodala: „Velký dům má výhodu, když si každý potřebuje zalézt, tak má kam, ale když jsme všichni v pohodě, tak jsme hrozně rádi spolu,“ dodala žena slavného muzikanta.

Tomáš Klus proplakal koncert! Bylo to silnější než já, přiznal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.