Slavnostní premiéra očekávané pohádky: KRÁL KLUS V KARANTÉNĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slavnostní premiéra očekávané pohádky: KRÁL KLUS V KARANTÉNĚ!

Premiéra pohádky Tajemství staré bambitky 2
Premiéra pohádky Tajemství staré bambitky 2 (Martin Hykl)

Dlouho odkládané premiéry se dočkala pohádka Tajemství staré bambitky 2. Slavnostní večer si nenechal ujít ani Václav Noid Bárta (41), který k filmu nejen složil hudbu, ale také v něm hraje podkoního. Doprovod mu dělala krásná tanečnice Eliška Grabcová (30), jež pod srdcem nosí jejich druhou dcerku.

Anička a na svět by měla přijít v dubnu. Rodiče nyní září štěstím, ne vždy ale bylo vše zalito sluncem. Nastávající maminka se před premiérou svěřila, že už přišla o dvě miminka! Přestala se v prvních měsících těhotenství vyvíjet. „Nejsem na tyto věci specialista, ale vím, že se ženám tyto věci bohužel dějí, a proto se do třetího měsíce vlastně neříká, že je někdo těhotný,“ řekl deníku Aha! sám Noid. „Naštěstí se nám to podařilo a naše Anička je zdravá holčička a už se na ni těšíme,“ prozradil natěšený zpěvák, který má v pohádce i menší roli záludného podkoního Václava.

Ondřej Vetchý je podruhé Karaba! Tajemství staré bambitky 2 míří do kin

Video se připravuje ...

Na premiéře rozdával úsměvy na všechny strany a na promítání pohádky se těšil jako malý. „Nemohl jsem se dočkat. Po dvou a půl letech konečně písničky z pohádky opustí náš domov a podívají se za divákem,“ řekl Aha! zpěvák a nyní i zasloužilý skladatel. Málokdo totiž ví, že Noid skládá hudbu už 30 let! Prací na pohádce tak symbolicky oslavil třicetiletou kariéru s notami. A že to nebyla úplně sranda.

„Mám tam dvě linie. Je tam sedm písniček, které zpívají herci a interpreti, a pak scénická hudba. Ta je o poznání těžší, protože nesmí rušit, musí jít se scénářem a režií. Té jet am hodně, asi padesát minut,“ popsal Noid práci na pohádce. Jako první slyšely písničky k nové pohádce jeho holky – dvouletá Eliška, jejíž maminka je také Eliška, a sedmiletá Terezka, kterou má z předchozího vztahu s exmanželkou Gábinou.

Noid na premiéře Tajemství staré bambitky 2: Znám každou vteřinu filmu, žiju s ním dva roky!

Video se připravuje ...

Premiéra z mobilu
Tomáš Klus (35)

Na premiéře chyběl nejen Ondřej Vetchý, který podobné akce nevyhledává, ale také Tomáš Klus. Ten se totiž ocitl v karanténě. „Tak mě na samém chvostu pandemie poprvé postihl stav karankreténa, ačkoli su jako ryba. Vliv mám však o mikron menší než ten pán, co mě vytrasoval,“ vtipkoval písničkář na svém instagramovém účtě. O premiéru ale nakonec nepřišel. Jeho královna mu ji natočila na mobil. „Moc děkuji Kamile, že mě alespoň virtuálně provedla premiérou a vtipnými videi,“ prozradil deníku Aha! Klus.

Vysněný polibek
Veronika Khek Kubařová (34)

Novou postavou je mladá královna Julie, kterou se rozhodnou využít zlotřilí rádcové v podání Jiřího Lábuse (72) a Miroslava Vladyky (62). Její představitelka Veronika Khek Kubařová byla z nabídky na roli nadšená. „Představte si, že máte oblíbenou pohádku Tajemství staré bambitky, a najednou vám zavolají, jestli nechcete hrát v pokračování,“ svěřila se herečka s tím, že to byl její splněný sen. „Na pusu od Karaby jsem čekala deset let,“ dodala se smíchem Veronika, která se coby královna zamiluje do Ondřeje Vetchého (59) neboli loupežníka Karaby.

Kamila Janovičová před premiérou Tajemství staré bambitky 2: Třesou se mi kolena!

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě deníku Aha! (10. 2. 2022)



Přečtěte si
mbmb
10. 2. 2022 • 06:46

Klus je král ale tuposti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.