Tamara Klusová vyděsila fanoušky: Otevíráte dveře ďáblu, klejí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tamara Klusová vyděsila fanoušky: Otevíráte dveře ďáblu, klejí

Tamara Klusová
Tamara Klusová (Instagram: Tamara Klusová)

Tamara Klusová (33) patří mezi ty lidi, co se rádi obohacují a učí se novým věcem. Tentokrát se zaměřila na ezoteriku, která ji uchvátila, a tak podstoupila i kurz věštění z ruky, aby své vědomosti prohloubila.

Po modelce Heleně Houdové (42) podlehla kouzlu ezoteriky i manželka zpěváka Tomáše Kluse. Ta se zatím rozhodla jít méně spirituální cestou a přihlásila se na kurz zaměřený na čtení z ruky. „Mám na tady na vás trochu ezoterický dotaz. Byli jste někdy na čtení z ruky? Věříte na to, že čáry v ruce kreslí váš příběh? Čistě ze zvědavosti jsem se přihlásila s kámoškami na kurz chiromantie a je to tedy celkem fascinace. Rada dne: neukazujte nikomu své dlaně. To je bezpečnější ukázat mu třeba zadek. Dlaně jsou totiž opravdická nahota,“ podělila se o své zkušenosti Tamara na sociálních sítích.

Její nadšení s ní ovšem nesdílely fanynky. S kritikou ovšem mnohé komentáře nemají nic společného - Klusovou totiž spíše varovaly! „Vstupem pro všechno zlo je ezoterika a pornografie. Tamarko, doporučuji vám kněze Vojtěcha Kodeta,“ až takto výstražný byl jeden z komentářů, jak informoval web Expres.cz. A nebyl zdaleka jediný!

Tomáš Klus s manželkou přiznali další krizi! V ničem není jistota...

Video se připravuje ...

„Zcela souhlasím, nezahrávat si s ezoterikou, Tamarko. Je to velmi nebezpečné a bůh s tím nemá vůbec nic společného. Naopak skrze ezoteriku otevíráme dveře ďáblu. On se umí velmi chytře schovat za zdánlivé a líbivé dobro,“ přidala se další fanynka se smrtelnou vážností. Jestli by se takové pověry měly brát na lehkou váhu, musí posoudit Tamara sama.

Některé sledující měly ohledně nového zájmu Klusové naopak více skeptický názor. Většby totiž většinou nejsou příliš konkrétní, a proto je lze aplikovat téměř na každého stejně. „Mám pocit, že tyto předpovědi se dají říct tak, že si v nich každý člověk může najít svoje,“ vyjádřila své pochyby jedna ze sledujících. „Polovina věcí byla tak nějak obecná, že by seděla na každého v mém věku, ale jinak všechno, co mi bylo řečeno, jsem dodržela a fakt se to všechno stalo,“ dala lidem způlky za pravdu Tamara Klusová. Přesto se však nenechala tak jednoduše odradit.

Maminka roku 2021: Patronka Tamara Klusová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarda
24. 1. 2022 • 12:51

Jednou jsem byl v hyperqelbu, oslovila mne tam starší ci...tedy Romka, ptala se, kolik stojí nějaká polívka v jednom regálu, Napadlo mne, že si asi zapomněla brejle, tak jsem jí to přečetl z cenovky, ona se zmocnila mé dlaně a začala číst, že jsem dobrý člověk a že by mne chtěla mít za přítele a že přátelé si dávají peněžité dary...tak jsem se omluvil, že spěchám a vzdálil jsem se, ještě za mnou něco povykovala.

Z jedné knížky:
Proč bych měl vědět, jestli budu mít štěstí? Chci ho snad zažehnat?

illenne
23. 1. 2022 • 12:27

Bože, ta má starosti. A hlavně téma pro rozhovor a pro zviditelnění se . Měla by spíše vylepšit osobní image, hlavně oblečení.

southPointe
22. 1. 2022 • 04:24

Neskutecna pipka a hnusna.

-bello-
22. 1. 2022 • 01:20

Krucinál, co blbne! Klus je docela fajn chlap, má tedy zázemí, má dům, má práci, má děti, má přátele, je zdravá !
Skončí, jak ta blbka od Janouška,.Ten chce být prezidentem.
Nedejbože Drahoše a magora Janouška. m

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.