Klusová terčem Hanychové - střílí do ní skrz obrazovku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klusová terčem Hanychové - střílí do ní skrz obrazovku!

Agáta Hanychová si v Like House nebere servítky
Agáta Hanychová si v Like House nebere servítky (Blesk)

Produkce Like House měla velmi dobré tušení, že když zavřou do vily plné influencerů i Agátu Hanychovou (36), bude jednoduše p*rdel. O ono jo. Agi má dobře nabito a svoje zbraně hodlá použít!

Hanychová se teprve zahřívá, ale už teď je jasné, že se vila bude ještě otřásat v základech. Navzdory věku zůstává Aguš dost potrefená na to, aby zapadla mezi omladinu, ale zároveň vychytralá, aby věděla, na koho zaútočit. Teď si jako terčík vybrala Tamaru Klusovou (33). 

Podcast Maminka: Tamara Klusová

Video se připravuje ...

Nicnetušící žena Tomáše Kluse (35) to schytala v rámci jednoho z úkolů, kdy měli čeští influenceři určit celebritu s nejhorším módním vkusem. A Agáta neváhala a rovnou namířila hlaveň. „Hraje si na to, že se obléká v polosekáčích, ale jsou to drahé kousky, které kombinuje tak, aby působila jako Matka Tereza,“ nebrala si servítky. Nechá tohle Klusová bez odezvy, nebo pošle i pěkný vzkaz do vilky?

Maminka roku 2021: Patronka Tamara Klusová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hukrates
28. 10. 2021 • 08:53

Klusová má styl nenápadná sportovní elegance (ačkoliv ji jinak fakt nemusim), vyschlá Aguš má styl kolotočářka. Ale zjevně ve svý tuposti není schopná sebereflexe. No, tady je vidět, že nejdůležitější je mít sebevědomí, i když se zakládá na ho..ě...

-bello-
27. 10. 2021 • 23:57

Tak je snad jasný, že nejhůře se oblíká Žilková, ta se prostě se šmrncem a citem pro módu nenarodila, po ní je Ivana Gottová a za nimi Čvančarová.To jsou tři, který jsou stálice nejděsivější .
Hanychová s vystrčeným paděrem, nožkama do Ó a nastřelenými vlasy je fakt modelína století a tenhle blbej nápad dát jí tam šanci je peklo pro Česko.Omílat to budou se starou Žílou ještě za 5 let.Prej " influecerka "!Koho asi svým mozkem ona oslovuje ?
Když nic jinýho , tak Klusová má 3 děti s jedním manželem a novou dřevostavbu , kde jsou šťastný.Hanychopvá má nedodělaný beton v Suchdole , 2 tatínky na 2 děti a mnoho strejčků , které jim cca co čtvrt roku představuje.
Mimochodem, v kraťounkých silonových sukýnkách a la baletka , které prodávala chodila i stará Žilková, aby je propa­gova­la.Vy­pada­la v nich, jak odstřelená primabalerína

begonie
27. 10. 2021 • 15:56

Tamaru Klusovou fakt nemusím, ale ta nanynka Hanychová ať se stará o sebe..... Sama má máslo na hlavě, střelená na entou, nic jiného neumí než pózovat na špičkách polonahá a s vyšpulenou papulou, partnery střídá jak ponožky a h.u.b.u pěkně nevymáchanou po mamince

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.