Prachařova láska Sara Sandeva: Trnem v oku Hanychové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prachařova láska Sara Sandeva (24): Trnem v oku Hanychové?!

Dohromady se dali během natáčení Dvojka na zabití.
Dohromady se dali během natáčení Dvojka na zabití. ( FTV Prima, archiv Blesku)

Pro nový herecký pár Saru Sandevu a Jakuba Prachaře (38) není nový kriminální seriál Dvojka na zabití první pracovní příležitostí, při níž se společně setkali. Herci již spolu natáčeli pohádku Čertoviny. Jiskra však přeskočila až nyní. Mohlo by se díky seriálu jednat o osudové setkání?

Herečka Sara Sandeva se s Jakubem Prachařem poprvé setkala před čtyřmi lety, když společně natáčeli pohádku Zdeňka Trošky (68) Čertoviny. Ačkoli se společně na scéně neukázali tolikrát, herečka na jejich první natáčení vzpomíná ráda. „Bylo to skvělé. Kuba je strašně normální člověk, chytrej, vtipnej... O každé roli přemýšlí hlouběji,“ vyjádřila se pro Blesk s obdivem ke svému partnerovi Sandeva.

Až nový krimiseriál Dvojka na zabití byl příležitostí k častějším setkáním. V seriálu hrají velmi atypickou dvojici vyšetřovatelů, kteří si spíš lezou na nervy, než aby našli společnou řeč. Jak se ovšem říká, co se škádlívá, rádo se mívá, a seriálová chemie, kterou bezpochyby mají, se mezi novými kolegy promítla i ve skutečném životě. Tato pracovní zkušenost se Saře skutečně vyplatila, což si také pochvaluje i samotná herečka: „Ten seriál je skvělý. Krásně se tam prolne dramatická část s tou vtipnou. A v tom je Kuba prostě dokonalý,“ přiznala Sandeva, jak informoval web zeny.iprima.cz.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

Než se herečtí kolegové dali dohromady, každý si prošel několika nevydařenými vztahy. Herečka s makedonskými kořeny randila se zpěvákem Adamem Mišíkem (24) či fotbalisty Janem Sýkorou a Václavem Černým. Herec měl svého času slabost pro modelky. Kromě vztahu s Denisou Dvořákovou (30) mu neklaplo ani manželství s modelkou Agátou Hanychovou (36). Ta si ostatně o novém vztahu svého exmanžela myslí své, přestože sama od jejich rozvodu vystřídala několik partnerů.

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
15. 9. 2021 • 10:30

Co je Hanychové do toho, ta má nejmíň co mluvit, nemůžu být sprostá a divím se že se nějaký nápadník ještě najde, já bych se styděla,ale asi tomu nerozumím.

-bello-
13. 9. 2021 • 22:33

Ona se mi nelíbí vůbec.Nic kráásného tam nevidím.
Jak mluví, je to bída asi tak, jak Agáta.Jakub si s touhle naběhne taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.