Prachař se obul do Agáty! POTUPA V PŘÍMÉM PŘENOSU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Prachař se obul do Agáty! POTUPA V PŘÍMÉM PŘENOSU

Agáta Hanychová a Jakub Prachař ve věčném boji
Agáta Hanychová a Jakub Prachař ve věčném boji (archiv)

Nevraživost Jakuba Prachaře (38) a Agáty Hanychové (36) nebere konce. Po bouřlivém vyjádření Agáty, že jí manželství s Prachařem vyšlo dost draho a kvůli vyrovnání musí »šaškovat« ve vile Like House, si přisadil i Jakub. 

V dalším díle Česko Slovensko má talent bude veselo. Vystoupí v něm mladík Ivo Růžička (20) alias Dima a střihne si možná nejlepší travesti show za celou historii talentové soutěže, který ohromí i svým vtipem, neb se přivlní i před tlačítko kata Slávika a sám si ho zmáčkne.

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...

O větší show se ale beztak postará Prachař, a to svým hodnocením, ve kterém se z plných plic a tak, aby to bylo pořádně slyšet i na kameru, pustí do Agáty. „To je sympatická holka se smyslem pro humor! To bych radši žil s Dimou než se svojí bývalou ženou. Ale vážně!“ odplivne si a porotkyně Diana Mórová (51) doslova vyprskne smíchy. 

No...možná dobře, že je Prachař už šťastně zadaný a spokojeně si vrní v náruči Sary Sandevy (24), se kterou se seznámil při ne zcela populárním seriálu Dvojka na zabití. Bude zajímavé sledovat, jestli tohle Aguš nechá bez odezvy. Její poslední reakce na vztah s podnikatelem a majitelem wakeboardového obchodu přinejmenším zčeřila vody a začalo to tak trochu vypadat, že je zase sama. 

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jana Nováková
1. 1. 2024 • 21:19

Sára pošle Jakuba k vodě.Pozná že má na víc než na něj.On už je usedlej stárnoucí a stejně mu to nejvíc slušelo s Agátou. Do tý rodiny se hodil.

hukrates
30. 11. 2021 • 14:27

Bello - čistá pravda. Nevkusná, kolotočářská, uřvaná rodinka. Nevím, proč mám pocit, že Agáta i její matka musej smrdět. Nikdy jsem je neviděl, ale jsem o tom přesvědčenej

jity
9. 11. 2021 • 09:34

Bello také jsem se divila proč do toho Prachař šel, ale nyní když má přítelkyni, která je mladší než Agáta, přirozeně krásná a ještě k tomu nadaná to holt přímo nas....

-bello-
9. 11. 2021 • 00:08

pro: jity
------
Myslím, že to není tak jednoduché.Prachař si ji vzal s dítětem, na které jeho původní otec neplatil. Jistě to byl závazek navíc.Agáta na práci není, to se ví . Modelingem si sotva ona vydělá. Bez bulváru by úplně zapadla.Bulvár staví do pozoru intenzivně několik let se svou matkou Žilkovou. Přesto si ji přes její nevalnou pověst Prachař vzal.Asi byl v té době na dně, znali se od dětství, tak ...Pak mu zahnula a nebylo jasný, čí je to dítě. A v té době stará Žilková řvala ze Suchdola dolů do Prahy a do médií hysterie a la " modelete se za to nenarozené dítě " !!!! ....a další kecy. A pomlouvala Prachaře. A mě to totálně odpudilo! Rodina Žilkové každého, kdo přijde umoří. (Ani Stropnický tam toho vcelku moc neodžil)..
Prachař se o dítě stará.Stará se skoro častěji , než ona se svými frajery.Nemůže jí věnovat dům , který víceméně hradil on. Ona jen proto, že s ním má dítě si ho nárokovala, "aby mohla dítě řádně vychovávat" . On měl nový barák financovat, k tomu platit alimenty a každýchj 14 dní nést na 14 dní náklady střídavé péče své dcery. Mně to přijde , jak nároky Vondráčkové vůči Plekanci . Prostě toho chlapa zničit.
Prachař je mladý , má svůj život.Neustálé ataky Hanychové a Žilkové ustát nemusí. On toho na jejich adresu nikdy moc neřekl. Ty dvě se neštítily a do té štvanice proti němu zapojily i tu nejstarší , devadesátiletou babku, starou Žilkovou.
Říkám si, tak to holt Prachař o Agátě něco konečně řekl.
No a co !
Když nemá na údržbu baráku , který chtěla mít, je to starost její. V tom baráku má další dítě, ať se obrátí na dalšího tatínka!

jity
8. 11. 2021 • 13:43

Nepsala to přes bulvár, ale na sociálních sítích, že holčička nebude hezká.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.