Hádky Žilkové s Hanychovou! Veronika straší lékařem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hádky Žilkové s Hanychovou! Veronika straší lékařem

Agáta občas pije mámě krev!
Agáta občas pije mámě krev! (Foto ara)

Ač je herečka na dcerunku pyšná, třecí plochy mezi sebou přece jenom mají. Jde o Agátiny muže, kteří podle Žilkové rozhodně nesplňují její standardy ani v nejmenším!

„Partneři, to je věc, kvůli které se nejčastěji hádáme. Ona nemá zájem o slušné chlapce. Chtěla bych pro ni nějakého mladého lékaře s ocelovou pěstí, který by ji zkrotil,“ popsala Veronika Žilková (60) důvod nekonečných sporů s Agátou Hanychovou (36) na rádiu Frekvence 1. Přesto všechno ovšem nedá na dceru dopustit!

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

„Mám z ní radost. Co bych byla za mámu, kdybych na ní našla chybu,“ dme se pýchou herečka a komplinenty nešetří ani ohledně Agátina dětství: „Byla skvělá, vůbec nezlobila. Ve dvou letech byla schopná sedět sama v hledišti a dívat se celou dobu na divadelní zkoušku, kde jsem hrála. Už od první třídy byla ve škole považována za šikulku a obstarávala různé pochůzky za učitelku.“ 

Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
14. 3. 2022 • 14:09

Proč není diskuze u té navoněná Chudoby prý velvyslanec! Má to být diplomaticke?! Odejít e mailem od rodiny !! To ho učili na té nadstavbě A trdlo Žilková mu posloužila starat se o jeho matku,hostit dečka od Lucie

illenne
3. 11. 2021 • 18:51

To jsou tedy požadavky, rovnou mladého lékaře . To mne vážně pobavilo. To by se měli mít všichni mladí lékaři na pozoru. Ještě asi není všemu konec, čekám na další pokračování, možná to bude raději mladý pan ministr

Alva
30. 10. 2021 • 16:29

Tak to mne pobavilo, to nemůže Žilková myslet vážně, slušný chlap by o ní ani nezavadil, "jaká matka, taká Katka" se říká.

-bello-
28. 10. 2021 • 19:17

Pokud by nějaký MUDr. , JUDr. ztratil pro Hanychovou hlavu, můžeme to tady vzdát už úplně!
Ta blbá Žilková to snad myslí vážně.
Jo, Agáta byla hodné dítě, ale co škola?Něco jako Kordula, kterou odmítli i v mateřské škole ?Mít tohle na krku je vždycky o malér.Mimochodem - ty ambice jsou úděsný! Dyť ani Váš Stropnický na akademický titl. nedosáhl.Má gymnázium a roční nástavbu na diplomatické služby.(DAMU, jako vysokou nikdo přece nepočítá )
Madam Žilková, zaměstnávala jste Agátu, jako nejstarší dítě péčí o rodinu, zatímco jste lítala po kšeftech, nebo chlapech.Doma se řvalo, sem tam mlátilo a k tomu jste si přivedla 2 děti ( ale jen jako opatrovnice)To se samozřejmě také hradí.
Dejte pokoj,nemelte nesmysly.K fetování se Agáta dostala jak ?Frustrovaná z vás , alkoholika doma, nebo jen tak? To poslední asi těžko, že

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.