Prachy víc než děti? Máma roku Agáta Hanychová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prachy víc než děti? Máma roku Agáta Hanychová

Agáta Hanychová jde do Like Housu!
Agáta Hanychová jde do Like Housu! (Blesk)

Ačkoli je Agáta Hanychová (36) i jako dvojnásobná matka věčnou rebelkou, která stále umí provokovat, tímhle rozhodnutím opět dokázala, že snad nikdy nepřestane překvapovat. Modelka a influencerka se od 25. října bude objevovat na obrazovkách Primy. Kývla totiž na nabídku soutěžit v druhé řadě reality show Like House.

Účinkovat v reality show mezi náctiletými influencery? I to si může Agáta Hanychová odškrtnout! Proč nakonec s účastí v reality show, která má na Česko-Slovenské filmové databázi přesně šest procent, souhlasila? „Když nabídka přišla, překvapilo mě to. Hlavně kvůli dětem jsem přemýšlela, zda nabídku přijmu, a nakonec jsem se rozhodla, že právě kvůli nim to vezmu. Kryšpín mě prosil, ať do toho jdu, protože většinu účastníků Like House sám sleduje a miluje je. A druhým důvodem je honorář, sama živím děti, musím vydělávat," svěřila se Agáta webu Super.cz.

Ačkoli se Agáta nevěnuje tvorbě na TikToku, který byl v první řadě hlavním zdrojem popularity mladých influencerů, má slušnou fanouškovskou základnu na Instagramu. Ostatně ho mimo zábavy využívá i jako zdroj peněz. „A taky jsem si říkala, že se toho můžu od mladých hodně naučit, právě co se sociálních sítí týče. Teď jsem třeba začala tím, že jsem si založila Tik Tok, prý to jako influcencerka mít musím," přiznává s úsměvem.

Bydlení s Markétou Mayerovou - Agáta Hanychová

Video se připravuje ...

Jak to ale Agáta chce zvládat s dětmi, když má být tři měsíce zavřená ve vile? „Není to tak, že neuvidím své děti, což si asi řada lidí může myslet. Ve vile jsme přes týden, od pátku do neděle jsem doma. Tak jsem se rozhodla s tatínky dětí, že je budou mít od pondělí do čtvrtka a já zase pátek až neděle. Už nyní máme střídavou péči, tak se teď na čas jen upraví," dodala Agáta Hanychová.

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
7. 10. 2021 • 19:56

Trapné, co její děti, už vše vnímají, nedělá nic pořádného, žádnou práci, jen cizopasí na podivných trapných a přiblblých pořadech pro totální blbečky. Ach jo, myslela jsem si, že už dostala rozum. Divím se, že se nestydí.

ppadys13
7. 10. 2021 • 10:56

Blbka se bude zase předvádět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.