Klusovi přiznali těžkou krizi! Chystá se rozvod?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klusovi přiznali těžkou krizi! Chystá se rozvod?!

Manželství Tomáše a Tamary Klusových prošlo krizí.
Manželství Tomáše a Tamary Klusových prošlo krizí. (Profimedia.cz)

Není už žádným tajemstvím, že byl písničkář své manželce Tamaře opakovaně nevěrný. Dokonce i v jejím těhotenství, což je pro ženu ta největší rána. Přesto mu odpustila a táhne to s Tomášem Klusem (35) dál. Jenže teď je tu bohužel krize číslo dvě.

Bolestivou skutečnost, že fyzické potěšení nacházel i mimo rodinu, matka tří Klusových dětí „skousla“ a tlustou čáru za manželstvím udělat nechtěla. „„Odpuštění z vás nedělá slabou ženu nebo muže, kteří nemají ‚koule‘ na to odejít. Odpuštění z vás udělá někoho jiného, daleko silnějšího, láskyplnějšího a bezpodmínečně laskavějšího člověka. Ano, bolí to... bolí to tak, že něco v nás umře. Ale v tu stejnou chvíli se něco nového narodí, nová a daleko větší vnitřní síla. Ale co umřít nesmí nikdy, je láska," vypsala se ze zrady manžela před časem Klusová dle webu Blesk.cz.

Tomáš Klus s manželkou přiznali další krizi! V ničem není jistota...

Video se připravuje ...

Jenže pak jim do pracně vybudované harmonie „hodila vidle“ pandemie. „Oba jsme si ten rodinný život moc užívali, ale jednou to i mezi námi zaskřípalo. Dva dny jsme na sebe nepromluvili a vyhýbali se sobě, pak si vše vyříkali a bylo po krizi," svěřila se Blesku Tamara s dovětkem, že manželových nevěr, navzdory tomu, že Klusovi začíná konečně  koncertní období a tedy bude i v těsnějším kontaktu s fanynkami, se už nebojí. „Tohle si už dávno nepřipouštím. Nikdo nemá nikoho vlastnit a v tom jsme zajedno. Ale může se stát, že se Tomáš, já, vy nebo někdo zamiluje do jiného, s tím nic nelze dělat. V ničem není jistota, je jen láska, porozumění a společná cesta," dodala zpěvákova manželka.

Tomáš Klus proplakal koncert! Bylo to silnější než já, přiznal

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
28. 6. 2021 • 11:06

proboha prč by se rozváděla: Je blbá jak poleno, ošklivá jak špatně narostlá koňská tlama, peníze nevydělává, chlapa hloupého má, tak co jí chybí? Tyhle na nevěru se..........

aveneta
27. 6. 2021 • 10:20

Jo slepenej hrnek dlouho nevydrží, tak jako jejich manželství protkané nevěrou /tedy slepené/

otrusnik
26. 6. 2021 • 22:33

Odpouštění není hrdinský je to hloupost a slabost té ženy, kterou muž několikrát za dobu krátkého manželství podváděl a co dál ?? Kvůli děckám bude s blbem dále v začarovaném kruhu a hrát divadýlko spokojené rodinky. To steně nedopadne dobře. Kjus je hnus.

ginkognito
26. 6. 2021 • 16:14

Prý šikovná holka? Jsou oba stejní mimoni a už tu svoji sladěnost nedávají. Děti vypadají jako by neměli na holiče, kdoví, jak to tam dopadne.

bestteckaie
26. 6. 2021 • 13:35

Takže už jsou oba mimo realitu. Škoda, šikovná holka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.