Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy!

Tomáš Klus, Tamara Klusová
Tomáš Klus, Tamara Klusová (profimedia)

Po dlouhodobém obývání pouze dvou místností se Tamara (33) a Tomáš Klusovi (34) konečně stěhují do svého vysněného domu. Stavět svůj malý ráj představovalo pro hvězdný pár šest let dřiny!

Konečně se dočkali! Sdílet se třemi dětmi pouze dvě místnosti nebyl určitě žádný med. Oproti tomu lze jejich nový dům brát jako palác. Nyní nadešla chvíle stěhování. „Posledních pár dní a zvedáme kotvy doslova o dům dál. Jedna etapa skončí a další začíná,“ cituje Tamaru web eXtra.cz.

Ačkoli bydlení pětičlenné rodiny ve dvou místnostech nebyla chvílemi žádná sranda, v paměti si toto období uchovají. „Každý mi říká, jak na ty 4 roky ve dvou místnostech budeme vzpomínat. Já vím, že jo. Bude to jiný, ale zároveň ta radost z toho šestiletého úsilí a energie, kterou jsme společně se všemi lidmi, kteří se na našem domě snů podíleli, je najednou zhmotněná. Domov, místo, kam se vždy můžeme ze všech těch bouří a příběhu vrátit. Místo, kde bydlí láska,“ napsala na svých sociálních sítích Klusová.

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video se připravuje ...

Velkou rodinu tak čeká nový začátek a ve vysněném domě začnou psát první kapitoly. Není to však poprvé, co se musel obrátit list. I na první pohled stále zamilovaný pár si prošel velkou krizí. Tu však dokázali překonat a nyní už vyhlíží jen ty dobré zítřky.

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
6. 3. 2021 • 11:54

přesně. A ještě se k tomu jmenoval politickým znalcem

amej
6. 3. 2021 • 11:53

Akorát nevím, kde vzal redaktor výraz "hvězdný pár". Jsou to jen takoví tajtrlíci.

j.p.toman
6. 3. 2021 • 07:48

Nenarodila se Tamara v Rusku ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.