Životní změna Tomáše Kluse: S čím se nadobro rozloučil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Životní změna u Kluse: S čím se nadobro rozloučil?

Tomáš Klus
Tomáš Klus (profimedia)

Zpěváka Tomáše Kluse (34) mají mnozí za člověka, co se snaží žít ve spojení s přírodou. I on ale kdysi propadl zlozvyku, který škodí jemu i okolí.

„V rámci osobní proměny ‚co můžu dělat‘ zahájím v tento vypjatý čas, kdy člověk po tabáku sahá z nervozity i pro cool pocit být u keťasu s kafikem strašně uvolněnej a v pohodě. Proč s tím seknout a čím nahradit? Už se mi několikrát stalo, že jsem típnul cígo s tím, že si smrdím. A pak se s ním zase přistihnul v hloučku při točení a byl na sebe naštvanej,“ oznámil zpěvák a příležitostný herec, který momenátlně natáčí pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2.

Ačkoli se nikdy za velkého kuřáka nepovažoval, přeci jen na něj cigarety měly vliv. „Nikdy jsem nebyl závodní kuřák a hrotil to nejvíc, když jsem psal, nebo pařil. Včil mám dopsáno a pařit už mi jde i bez toho, abych se ráno budil pomačkanej, takže už jde čistě jen o vítězství nad sebou samým, o návrat sebeúcty tím, že když se pro něco rozhodnu, prostě to dám. Mým cílem je svoboda, vnitřní i vnější a té se dosahuje stěží, když je jeden na něčem závislej,“ cituje Tomáše Kluse deník Blesk.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Klus o plánování dalšího dítěte

Video se připravuje ...

Aby zpěvák mohl být spokojený se světem, musí dle svých slov nejprve začít u sebe. „Mou vizí je být prospěšný, druhým i sobě. A čudění nepřináší nikomu nic. Jenom to podporuje zdání, že lze klid najít externě,“ dodal smířeně Tomáš Klus.

Tajemství staré bambitky se vrací: Volné pokračování úspěšné pohádky zamíří do kin letos před Vánocemi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
2. 5. 2021 • 10:47

Také "umělec"!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.