Holubová řekla DOST! Takhle herečku už zřejmě nikdy neuvidíme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Holubová řekla DOST! Takhle herečku už zřejmě nikdy neuvidíme

Eva Holubová sekla s kouřením!
Eva Holubová sekla s kouřením! (Instagram)

Nikdy není pozdě skončit se zlozvykem, který dokáže napáchat víc škody než užitku. O tom se ostatně přesvědčila i herečka Eva Holubová (63), jež dala nadobro sbohem své velké neřesti.

K některým lidem, tím spíše k umělcům, cigareta mezi prsty zkrátka patří. Estetický požitek ale končí ve chvíli, kdy se začne ozývat samotné zdraví, které není radno ignorovat. Herečka Eva Holubová léta patřila mezi vášnivé kuřáky. I ve filmech (Pupendo, Gympl) ztvárnila postavy, které si nenápadného zabijáka uměly dopřát. Že je velice jednoduché říct NE, poznala herečka ve chvíli, kdy se nedokázala zbavit následků po prodělaném covidu.

Proč bylo natáčení komedie Přání k narozeninám problematické

Video se připravuje ...

„Nejde o vítězství mojí vůle, ale spíš rozumu,“ přiznala na sociální síti. Odepřít si cigarety ze dne na den pro ni nebyl problém, přestože dříve „kouřila vášnivě i z nudy, aby nebyla unavená nebo se lépe soustředila“, jak uvedl deník Blesk. Důvodem její pevné vůle je „pocovidové astma“, s nímž se herečka již delší dobu potýká. Je proto logické, že nechtěla jít naproti většímu neštěstí.

Rozzlobená Eva Holubová o válce na Ukrajině: Je to genocida a vraždění!

Video se připravuje ...

Život bez zlozvyku se jí náhle otočil o 180 stupňů! „Kuřáci jsou najednou pro mne chodící popelníky. Nemám to nikomu za zlé, je to boj každého z nás, který já jsem mnohokrát prohrála. Nebudu mravokárcem, nemám na to právo. Ale gratuluju všem, kdo s tím sekli. Smekám před všemi, kdo už to ‚táhnou‘ léta,“ pronesla s neskrývaným obdivem k bývalým kuřákům herečka Eva Holubová.



Přečtěte si
milan59
18. 1. 2023 • 10:39

Achojo a kde ji UVIDÍME ? Já jen abych to vše stihnul ZABLOKOVAT Nemám ji rád !

Sýkorka Borka
17. 1. 2023 • 12:01

Keby už radšej kdesi zaliezla!!! Totálne ma v reklame v TV irituje! Nechápem managerov,ktorí ju tam vôbec nasáčkovali! Hnus!

johanaa
16. 1. 2023 • 22:11

Šílená reklama, díky které se mi zhnusila nejen firma, ale i Holubová ( kterou jsem měla moc ráda). Škoda...

pezahr
16. 1. 2023 • 15:41

No je to odporná ženská. No a vidíte je to herečka. Ale i takové jsou třeba.

Uživatel_5560181
16. 1. 2023 • 15:07

Souhlasím téměř se všemi názory diskutujících, nikdo nemůže vnímat firmu nabízející nějaké zboží, když to propaguje tato dáma, okamžitě přepínám.👎😩😱

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.