Brodská se brání zuby nehty: Nelžu, nekradu, nepodvádím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Brodská se brání zuby nehty: Nelžu, nekradu, nepodvádím!

Tereza Brodská
Tereza Brodská (profimedia.cz)

Herečka Tereza Brodská (53) platí dlouhá léta za kuřáka a svého zlozvyku si je plně vědoma. Vnímá to však jako jediný prohřešek vůči sobě i svému okolí, s nímž dokáže žít. Ačkoli se pokusila přestat, nakonec neodolala. Lynčovat se za to ale nechce, naopak se snaží na cigaretách najít jistá pozitiva.

„Já jsem se rozhodla, protože nelžu, nekradu, nepodvádím, alkohol nepiji a sladké už taky nejím, že aspoň jednu neřest bych měla mít. To by asi nebylo normální, kdyby ne. Není to pořádná neřest. Vypadáme u toho elegantně, jako Francouzky, musíme si to nějak obhájit (směje se),“ prozradila webu ŽivotvČesku.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Není žádnou novinkou, že kouření cigaret představuje ve společnosti i jistou výhodu, a to především v pracovním životě. Toho si je ostatně vědoma i bývalá hvězda Slunečné a nyní jedna z hlavních tváří seriálu ZOO.

19 let od sebevraždy Brodského (†81): Co bylo jeho největší tajemství?

Video se připravuje ...

„Poslouchala jsem rozhovor s Magdou Vašáryovou, kde mluvila o dobách, kdy byla ještě velvyslankyně ve Vídni. Říkala, že jedním z komunikačních problémů, které měla, bylo, že nekouřila. Byl to pro ní obrovský handicap, protože světoví politici šli na cigaretu, tam probrali nejdůležitější věci, a protože ona nekouřila, tak u toho nebyla. To mi přišlo vtipný a může to být další důvod, proč kouřit dál,“ dodává zcela smířeně Tereza Brodská.



Přečtěte si
defakto
17. 4. 2022 • 13:28

... co pořád mele nějaké nesmysly , když chce kouřit ať kouří je to její věc ! A to že nelže , nekrade a nepodvádí je normální u většiny slušných lidí , tím se chlubit nemusí ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.