Jaromír Hanzlík o vztahu s Brodskou: Řekne pravdu ve filmu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanzlík o vztahu s Brodskou: Řekne pravdu ve filmu?

Jaromír Hanzlík
Jaromír Hanzlík (M. Hykl, Herminapress.cz)

Mnoho let Tereza Brodská (53) nešetří kritikou za to, jak se k ní měl Jaromír Hanzlík (74) chovat v době, kdy žil s její maminkou, herečkou Janou Brejchovou (82). Podle magazínu Aha! Tv se herec doteď nechtěl k atakům vyjadřovat, ale vypadá to, že přece jen něco řekne.

Stát se tak má v rámci natáčení celovečerního dokumentu o jeho životě, který právě vzniká v režii Viktora Polesného (73). „Pan Hanzlík mluví velmi otevřeně o klíčových momentech svého života a chce promluvit také o tom, jak vychovával paní Brodskou,“ řekl nám zdroj ze štábu. Dokument by měla Česká televize odvysílat příští rok v rámci hercových 75. narozenin.

7 pádů Honzy Dědka: Jakou školu života dostal Hanzlík od Miloše Kopeckého?

Video se připravuje ...

Naposledy se Brodská o expartnera Jany Brejchové otřela na začátku tohoto roku, když zveřejnila snímek s mámou od moře, který pořídil právě slavný herec. „Našla jsem archivní fotku (sice letní), ale za mě významná. Naše společná dovolená v sestavě – maminka, Hanzlík, já! P. S. Možná proto ten můj výraz a možná proto poslední společná dovolená,“ napsala na sociální síti Tereza.

Slávka Budínová by slavila narozeniny: Kariéře dala přednost před dítětem a rodinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ejvm1712
21. 4. 2022 • 10:52

To je tak bezva když se komedianti hádají a hází na sebe špínu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.