Kolářová (74) překvapuje: Románek se Stropnickým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kolářová (74) překvapuje: Románek se Stropnickým (64)!

Daniela Kolářová.
Daniela Kolářová. (Aha! - Roman Souček)

Osudovou láskou Daniely Kolářové (74) byl herec Jiří Ornest (†70). Ani jim se v minulosti nevyhnuly krize, které vedly až k rozvodu. S ním se oba partneři vypořádávali po svém...

Už jako studenti na DAMU měli oči jen pro sebe. O deset let později se Daniele a Jiřímu narodil syn Štěpán. Jenomže v té době herečka téměř skákala z role do role. Důkazem toho je i náročné období, kdy během druhého těhotenství pracovala na dvou filmech zároveň – Léto s kovbojem a Na samotě u lesa. Bohužel to tehdy začalo v manželství skřípat. Jak informoval web zeny.iprima.cz, na plac chodila v požehnaném stavu i s malým synkem Šimonem, který byl bez hlídání. „Bylo to šílené a náročné. Už bych to nikdy nechtěla zažít. Přejížděla jsem z jednoho místa na druhé, učila se role a do toho měla ročního synáčka. Vláčela jsem ho s plenkami a postýlkou,“ vzpomíná Kolářová.

Nikoli jako divoký kovboj, ovšem jako pravý gentleman se tehdy zachoval kolega a častý filmový partner Jaromír Hanzlík (73). Nedaleko místa, kde se natáčela letní komedie, měl totiž chalupu, na níž Danielu pozval. K žádnému většímu sblížení však nikdy nedošlo, jak herečka uvádí, třebaže si to mnozí fanoušci přáli.

7 pádů Honzy Dědka: Jakou školu života dostal Hanzlík od Miloše Kopeckého?

Video se připravuje ...

Jiří Ornest se na druhou stranu ze řetězu údajně utrhl, a to v druhé polovině osmdesátých let, kdy měl Danielu podvést. Hereččin pohár tehdy přetekl. Překvapivě pak měla i ona prožít krátký románek, a to s hercem a politikem Martinem Stropnickým (64), jenž byl v tu dobu ženatý. Mělo jít o veřejné tajemství… Ačkoli se ke své ženě Lucii po roce vrátil, osud ho nakonec zavál k herečce Veronice Žilkové (59).

Daniela však na svého manžela nezanevřela. Svůj manželský slib dokonce obnovili, jak herečka před časem pověděla Blesku. A ačkoli by se nemělo do jedné řeky vstupovat dvakrát, jejich vztah nikdy nebyl silnější. Daniela byla Jiřímu velkou oporou až do posledních chvil. Po vážných zdravotních problémech herec zemřel krátce po svých sedmdesátých narozeninách v roce 2017.

Ukázka z filmu Na samotě u lesa. František Řehák jako pan Lorenc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.