Soukromí v troskách! Musíme holt zatnout zuby, lká Žilková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukromí v troskách! Musíme holt zatnout zuby, lká Žilková

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Instagram)

Z velkého omylu vyvedla své fanoušky herečka Veronika Žilková (59). Ta svým sledujícím na sociální síti dokázala, že práce herečky je v první řadě stále práce a že smůla se lepí na paty i jí.

Herečka Veronika Žilková se po vzoru své dcery rozhodla komunikovat se svými fanoušky během živého vysílání na Instagramu, při němž si s nimi nejen popovídala, ale také si v rámci vysílání zacvičila. Své sledující tak na moment nechala nahlédnout do svého života, který, jak sama popsala, není pouze životem na hereckém výslunní. Herci jsou zkrátka také smrtelníci a řeší stejné problémy jako všichni ostatní. A na Veroniku se jich tentokrát navalilo požehnaně!

Mnozí lidé mají o honorářích za filmy poněkud vysněné představy. Přimět je vrátit se nohama na zem se Veronice díky několika nešťastným příhodám rozhodně podařilo. „Mám úplně rozsekaný mobil, mám tam takové čárečky, takže vás v podstatě nevidím, ale vy, doufám, mě ještě trošku vidíte. Takže první, co udělám, je, že ten honorář, který si teď vydělávám za film, pravděpodobně celý utratím za nový telefon, protože mi upadl a je rozsekaný,“ posteskla se před fanoušky herečka.

Blesk Podcast: Máminu filmografii jsem vystřihl, přiznal Vincent Navrátil

Video se připravuje ...

Rozbitý telefon lze brát jako nepříjemnost, tím ovšem hereččino vyprávění neskončilo. Jak informoval magazín Sedmička, musela se herečka postarat i o své pejsky, které trápily zdravotní potíže. „Pak jsem měla oba mopsíky nemocné, takže jsem s nimi jezdila k veterináři, dostali antibiotika, měli rentgeny a ještě různé ultrazvuky. Tam ještě ten honorář za film stačil. A tím jsem skončila. Takže jsem teď natočila film a zaplatím si nový telefon, veterináře a jsem na nule. Kdo má pocit, jak se máme super, tak nemáme,“ přiznala Žilková.

Korunu tomu všemu nasadila nepříjemnost, v níž hrálo roli víc lidí. „Sousedi mi tady probourali zeď, jak jsme cvičili, a vedle nás to třáslo. A třáslo to tak, že mi tady popraskala voda a topení, takže mám úplně proteklý strop. Celou rekonstrukci, kterou jsem dělala na jaře, budu řešit s pojišťovnou,“ uzavřela vyprávění Veronika Žilková s tím, že život jde zkrátka dál, jen to někdy stojí dost nervů…

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
13. 9. 2021 • 22:25

Veronika Žilková byla je a bude jen na prachy!Je po svém otci. Ten dokázal pro sebe urvat kšefty, vykrádal talenty ze škol a upíchnul je u sebe v v svém píšťalkovém tělese , kde ty talenty zabil. Vydělával na svém nápadu, jak léčebně působí píšťala na plíce a nastala hysterie píšťalek, kdy povinně i učitelky v MŠ a na 1. stupních se musely učit, aby uspokojily závratnou myšlenku Žilky. Ministerstvo školství se ho snad "bálo" , nebo tam měl známý, šlo mu na ruku. A Žilka vydělával , jak divej a leccos z koncertů ulil do kapsy. " Talenti " u něj jen hromadně hnily a "foukaly na píšťalky" a vydělávaly. Veronika tu lačnost má po něm. A měla vychovat děti tak, aby se samy uživily a ne, aby to táhla za ně.Když byly malý lítala z role do role a od chlapa k chla­povi­.Vycho­váva­ly se samy.
/mimochodem, uháněla i mého příbuzného / v té době měl už 2 vážené tituly a ona z něho a z těch titulů byla unešenááááá Jenže kdo může, před ní zdrhne a tak uhnala nakonec Stropa. A zoufalec a stranický skokan Stropnický má nekončící ostudu , jakou trapárnu má po svém boku.Jakmile jeho drahá promluví, každý na první dobrou dá, že má IQ v záporných číslech a to nikoho nebaví

AHel
10. 9. 2021 • 23:56

No to je trapný článek, dno.

illenne
9. 9. 2021 • 22:24

Je vidět, že to jsou tedy starosti. A co obyčejní lidé, jejichž manžel není velvyslanec a oni sami nemají honoráře. Když se sečtou natáčecí dny tak to není zase tak malá částka. Opět jen fňukání.

mbmb
9. 9. 2021 • 13:12

Praštěná je stará i Agáta mimořádně drzá rodina.to co prodala ČT o Izraeli a jak se tam chovala patří Chocholouškovi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.