Když si Žilková sbalila kufry, byl Stropnický rád! To myslím vážně, šokuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Když si Žilková sbalila kufry, byl Stropnický rád! To myslím vážně, šokuje

Stropnický kápl božskou!
Stropnický kápl božskou! (archiv Blesku)

Devětapadesátiletá herečka strávila s manželem velvyslancem v Izraeli zhruba rok. Pak si ale náhle sbalila věci a vrátila se zpátky do Česka bez Martina Stropnického (64). Co k tomu Veroniku Žilkovou vedlo?  

„My máme poměrně rozsáhlou rodinu. Ona i já máme maminky, které jsou ve velmi seniorním věku a je potřeba se o ně nějak postarat. A to z Izraele jaksi nebylo možné, jedná se o dvě osoby, které vyžadují nějakou aktivní péči,“ objasnil původ odjezdu Veroniky Žilkové Martin Stropnický na Blesku. Dokonce byl prý šťastný, když viděl její záda!

„Kdy jsem ale byl rád, že tam není, tak to bylo v tom květnu při odstřelování Hamásem, a to myslím zcela vážně. I když o tom nemluvím nějak dramaticky. Ono vždycky nějaká míra nebezpečí tam je, jenom přece vystřelil jich Hamás tisíce,“ tvrdí herec a politik v jedné osobě na svou obhajobu. 

Zoufalá Žilková: Musí se rozhodnout mezi manželem a rodinou!

Video se připravuje ...

„Veronika, když tam byla, tak mi ohromně pomáhala a byla velmi aktivní. Ale jestli se vrátí, to uvidíme. Ale stopa, co tam po ní zůstala, je neodmyslitelná. Založila tam totiž pro smíšená manželství českou jazykovou školu, která se odehrávala u nás doma v obýváku jednou či dvakrát za měsíc. Prostě k nám třeba v sobotu přišlo šedesát lidí a ona se jim věnovala. A v tomto se snažíme pokračovat, i když tam s námi Veronika není,“ zároveň složil šikovné manželce poklonu Stropnický. 

Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
1. 9. 2021 • 05:23

Bello, bože můj, ty jsi ale čím dál větší de.bilka

-bello-
1. 9. 2021 • 00:26

Vaše excelence!
Nechte toho mlžení a prosím, úpěnlivě prosím, važte slova!
Verunka neumí češtinu tak, aby vůbec mohla učit a co tam předváděla byla hrůza! V obýváku jste mívali poločeské, anebo české rodiny , kdy o kulturní akce se stará kulturní atašé, což Vaše Verunka skutečně není a nikdy být nemůže.Její školka a vůbec její produkce tam byla dost otřesná, takže být Vámi, moc bych to nerozmazávala.
Je žádoucí ( a Vy to přece moc dobře víte ) , abyste Verču distancoval od high level politické společnost a držel ji v šachu v Česku, kdy co nejmíň povíte, tím líp pro ni ( i Vás + nás)
Verču tedy navždy už jen v Česku a je jedno, jakou legendou to opentlíte . Hlavně nechat v Suchdole! Do Izraele už ne !

adeso
31. 8. 2021 • 14:13

kdo by se o tu bandu p.....c staral?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.