Sexy kočka Žilková mluví o milenci! Zůstanou Stropnickému oči pro pláč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexy kočka Žilková mluví o milenci! Zůstanou Stropnickému oči pro pláč?

Veronika Žilková s manželem Martinem
Veronika Žilková s manželem Martinem  (Pavel Machan, archiv )

Vypadá náramně! Rozhodně by nikdo nehádal, že herečka Veronika Žilková oslaví 60. narozeniny. Nešokuje ale jenom vzhledem. Překvapila i slovy o milenci. 

Když se blížily její padesáté narozeniny, bála se, že už se za ní nikdo nebude otáčet. Teď sfoukne na dortu o deset svíček víc, je aktuálně babička na plný úvazek a ejhle... už tu máme milence... 

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video se připravuje ...

Žilková prožívá krásné období. Je totiž ze všech strach zahrnutá láskou. Dokonce má pocit, že má všechno ještě před sebou. „Moje manželství dostalo rozměr mileneckého vztahu,“ uvedla vše na pravou míru v magazínu Blesk a rozprášila pochyby o tom, že její srdce urval jiný muž. Její milenec není nikdo jiný než manžel Martin Stropnický (64), který aktuálně působí v Izraeli. „Teď se vzájemně navštěvujeme. Z našeho manželství odpadlo takové to ›Kam jdeš a kdy přijdeš?‹ a zůstalo ›Teď jsem tady jen pro tebe‹."

O romantiku rozhodně nouze není. „Chodíme na večeře a dívame se na západ slunce. Přála bych si, aby to tak zůstalo.“

Blesk Podcast: Máminu filmografii jsem vystřihl, přiznal Vincent Navrátil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 10. 2021 • 22:17

janprorok
sexy mozek Paroubka aspoň myslel.Mozek Žilkové jen kalkuluje a kam byl sólově dosazen , pohořel. Kapacitou je to Černobyl

-bello-
17. 10. 2021 • 22:13

Trapka Žilková!
Z Izraele utekla, on tam je, vídají se virtuálně.Žijí odděleně.To je manželství nenaplňované, ať nekecá.On si od ní odpočine , zatímco bulvár tady ne.
Na 60 let vypadá, o tom žádná a že se chudák celý život nenajedla jen, aby byla kostnatá , protože je záživná a byla by oplácaná je její smůla.
Ta ženská by se pro prachy prodala!To má po svém tátovi.
A viděla jsem video, kde slaví narozeniny a v jedné kytce jí trapně Agáta napíchala dovnitř 60 tisíc.Že je to nevkus a zvyk Rómů asi neví.
Žilková to netušila, kytku odložila a když jí to řekli vytřeštila se takovou hrůzou , že jestli jí prý někdo tu kytku ukradnul ......Vypadala dost šíleně.
A když jsem viděla tu hrůzu jejího děsu pro 60 tis. , říkám si - je manželkou ex ministra, nyní ambasadora a je ex-ženou od toho co jí přihrával reklamy , dědila,Na děti měla alimenty na osvojené příplatky.Herecké příležitosti měla celý život. Nacpala sebe i Agátu " učit " do Ščukovy konzervatoře a tedy peníze nemá ? 60 tis. ji skoro skolí ?
Naprosto jistě a vážně říkám, že se mnou by to nehnulo.Není to až tak suma.Zloděje nesnáším, ale z 60 tis. se fakt nepodělám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.