Stropnický exkluzivně pro Aha!: O ostřelování Izraele a útěku před Žilkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Stropnický exkluzivně pro Aha!: O ostřelování Izraele a útěku před Žilkovou!

Třetím rokem Martin Stropnický (64, ANO) zastupuje české zájmy v Izraeli jako velvyslanec. Společnost mu tam rok dělala i jeho žena Veronika Žilková (59). Jak se žije v židovské zemi ostřelované Hamásem? A neutekl tam tak trochu před manželkou?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
30. 08. 2021 12:56

Ano, Vaše excelence !

"Stopa po Veronice tam ( v Izraeli ) zůstala" a dojem o Česku taky , dodávám já !
Co se týče odhodlání , / spíš nutnosti / bránit se jsou Izraelci od mala vedeni , ale jistě víte, že na jihu je to jinak a s arabskými Židy to zrovna nemává ! Zrovna tak to odhodlání nemává s " Východní " přistěhovaleckou záplavou, která na židovskou víru před cca třemi - čtyřmi desetiletími konvertovala z důvodu šance emigrovat regulérně právě sem.
Izrael je všechno jiné, než co předvedla Vaše žena V. Žilková v médiích zde v Česku a byla bych ráda, kdybyste rozumně zvážil další její přítomnost na velvyslanectví a co nejmíň ji o věcech státu informoval .

Oba víme, jaký " materiál " Verunka je ! A oba víme co obnáší Vaše víceméně oddělené manželství už z dob pražského působení na MVČR. Soukromé věci být Vámi bych vůbec neventilovala, stačí co ona ze Suchdola pořád pouští do světa

----------------------------------------------------------

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.