Útok na Kouzelnou školku: Nesvatba přišel o vše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Útok na Kouzelnou školku: Nesvatba přišel o vše!

Michal Nesvatba
Michal Nesvatba (profimedia)

Moderátor Michal Nesvatba (64) je miláček dětského publika. Moderátor pořadu Kouzelná školka se ale nedávno stal obětí podvodu – jeho profil na sociálních sítích mu totiž ukradli hackeři.

Na moderátoru Michalu Nesvatbovi (64) vyrostlo nespočet dětí, a to hlavně díky pořadu Kouzelná školka. Michal se proto před časem rozhodl, že půjde svým dětským fanouškům naproti a založil si profil na sociálních sítích. Chtěl být se svými příznivci víc v kontaktu, což se mu podařilo.

I když byl na sociálních sítích nováček a často tápal, postupem času se všechno naučil. „Odměnou mi bylo mnoho krásných vzkazů a podpory. Konečně se ke mně dostala zpětná vazba mých malých fanoušků, kteří na mně vyrostli. Dnes jim je od šestnácti let výše a ovládají sociální sítě.,“ pronesl Nesvatba pro web Blesk.cz

Blesk Podcast: Zvažuji konec v Kouzelné školce, říká Michal Nesvadba

Video se připravuje ...

Nezůstalo mu nic

Veškerá Michalova práce ale přišla vniveč. Nedávno mu totiž jeho profil ukradli hackeři a on přišel o všech svých 20 tisíc fanoušků. Není divu, že to moderátora zamrzelo. „Myslel jsem si, že se mě to netýká, o to víc jsem byl překvapený, jak mě to zasáhlo,“ svěřil se miláček dětských srdcí.

Rozhodně to ale neplánuje vzdát. „Stále jsem tady a budu pokračovat v tom, co jsem dělal a čím jsem snad i někomu vyloudil úsměv na tváři a rozveselil den. Snad se mi těch mých 20 tisíc věrných brzy vrátí,“ dodal a poradil, aby všichni dbali na bezpečnost na sociálních sítích. Krádež profilu je dnes už celkem běžná věc, stačí trochu neopatrnosti a máte po všem.

Vedle Michala  přišly o profil i další celebrity. Například zpěvačka Ewa Farna, moderátorka Lucie Borhyová, herečka Alice Bendová, modelka Andrea Bezděková, a spousta dalších.

Maminka roku 2021: Patronka Ewa Farna

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.