Něco je špatně? Už nemám tolik sil, přiznala hvězdná Daniela Kolářová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Něco je špatně? Už nemám tolik sil, přiznala hvězdná Daniela Kolářová

Herečka Daniela Kolářová
Herečka Daniela Kolářová (Dana Kolářová, herminapress.cz)

Ještě donedávna zatvrzele odmítala účinkování v seriálech. Pro Primu nakonec udělala výjimku a přijala roli kriminalistky v seriálu Sestřičky Modrý kód. Přesto ale připouští, že můžou přijít chvilky, kdy nebude natáčení zvládat úplně lehce.

Důvod je prostý. Herečka už zkrátka ví, co obnáší divadelní sezóna v kombinaci s natáčením. „Zvažovala jsem, jestli vůbec chci vstupovat do nějakého seriálu. Je to určitá práce, která zabírá hodně času. Nešvar seriálů je, že jsou upovídané, to znamená množství textu. Pokud začne normální divadelní sezóna, divadelní zájezdy a s nimi i pozdní návraty, budu muset počet dní korigovat. Už zkrátka nemám tolik sil,“ přiznala narovinu herecká legenda pro idnes.cz, kterou máme neodmyslitelně spojenou s mnoha českými filmy.

Řepka před nástupem řešil dluhy s blondýnou v autě. A Kolářovou operovali:

Video se připravuje ...

Proč na seriálovou roli nakonec kývla, i když byla dlouhé roky proti? „Dostala jsem několik scénářů a seznámila se s nabízenou postavou. Naďa je bývalá kriminalistka, to je výjimečné povolání pro ženu, a protože zřejmě pracovala s muži, její chování není ryze ženské. Určitě má profesní úchylku, chová se tak, jak jí velí svědomí a mozek, přemýšlí jinak než běžná žena. S tím se dá pracovat. Nejsme si podobné, přišlo mi zajímavé nakouknout do takhle složité profese, něco se dozvědět a naučit. To rozhodlo,“ vysvětlila pro uvedený web, co ji přesvědčilo.

Rozhovor s Danielou Kolářovou můžete vidět zde: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.