Mrazivá předtucha Kolářové ze Sestřiček: Jak to mohla vědět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mrazivá předtucha Kolářové ze Sestřiček: Jak to mohla vědět?

Daniela Kolářová vzala kšeft v Modrém kódu a prozrazuje: Tohle je můj nový vnuk
Daniela Kolářová vzala kšeft v Modrém kódu a prozrazuje: Tohle je můj nový vnuk  (archiv)

Už rok se vypořádáváme s úplně novou situací a mnohým právem připomíná apokalypsu. Že se něco takového stane, předvídala herečka Daniela Kolářová (74) už v roce 2013! Z jejích slov naskakuje husí kůže!

Herečka před osmi lety promlouvala v pořadu Neobyčejné životy a podle magazínu Sedmička její slova v mnohém působí jako proroctví. Nejprve se pozastavovala nad tím, jak jsme zapomněli fungovat v souladu s přírodou, pak se rozpovídala i o konzumním stylu života ve městě. „Nerada chodím do velkých obchodních domů, i když občas se tam člověk vyskytne. Ta záplava hadrů, kosmetiky, bot – všeho mnoho, ve mně to budí pocity úzkosti. Říkám si: To je moc, to je přes čáru, tohle přece všechno nepotřebujeme,“ pozastavovala se nad naší marnotratností.  

Daniela Kolářová: Proč šla kultura dolů? Nemusíme kličkovat před cenzurou!

Video se připravuje ...

„Pak mě přepadají takové úzkostné stavy, že za to budeme potrestaní. Že se stane něco, kdy přijdeme o všechno, a budeme se tak muset vrátit znovu k půdě, k topení nad ohništěm, kdy se budeme muset vrátit na začátek. Jestli teda vůbec takovou šanci dostaneme,“ obávala se už v roce 2013 herečka. Bohužel oprávněně…

Agáta odmítá mluvit o krizi s Prachařem! A Daniela Kolářová se zotavuje z operace!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.