Kolářová v novém seriálu: Nebezpečný pád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolářová v novém seriálu: Nebezpečný pád!

Herečka Daniela Kolářová
Herečka Daniela Kolářová (hermina.cz)

Úraz je to poslední, co by si štáb mohl dovolit. Hned na první díl seriálu Sestřičky Modrý kód, tak museli najmout rovnou tři kaskadérky. Zaskakovat museli za Danielu Kolářovou (73), Amélii Pokornou (15) a Natálii Halouzkovou (20).

I když Prima slibovala, že Sestřičky budou oproti Modrému kódu vztahovější, scény prošpikovali i adrenalinem. Herečky nechtěly ohrozit, a tak přišly na řadu kaskadérky. Riskovat si nemohla dovolit hlavně Daniela Kolářová. Zranění v jejím věku by pro ni mohlo být fatální. Zastoupit se tak nechala i při obyčejném pádu. A to ve scéně, kdy se její postava Naďa jako bývalá kriminalistka bude snažit dohonit zlodějku, ale nešťastně upadne.

Nebezpečný pád

Diváci ale nic nepoznají. Scéna se natočila nejprve pohledem na běžící Kolářovou, rychlejší běh a pád odehrála kaskadérka, následoval pohled opět na Kolářovou ležící na zemi. „Točili jsme pád, sice běžný a mně nevadí upadnout, ale každý záběr se několikrát opakuje. Pětkrát se to povede a po šesté můžu upadnout špatně. Chtěla jsem vyloučit zlomeninu nebo jiný úraz, a tak jsem se nechala zastoupit,“ svěřila se herečka. Sestřičky sleduje už dnes od 20.15 na Primě. A kdo dál potřeboval pomoct od profesionálů?

Agáta odmítá mluvit o krizi s Prachařem! A Daniela Kolářová se zotavuje z operace!

Video se připravuje ...

Amélie Pokorná (15) alias biatlonistka

Sprinty na bruslích

Musí mít hned dvě dublérky. Jednu biatlonistku, která za ní odjezdí rychlé jízdy na kolečkových bruslích. A kaskadérku, která za ni padá. „Na sprinty mám sice dublérku, skutečnou reprezentantku Klárku, ale to neznamená, že se jenom vezu. Musím na tom umět jezdit a současně mluvit,“ říká dcera Lucie Zedníčkové (51). „Musela jsem se naučit příjezdy, dojezdy, sundávat malorážku. Kdybych na tom stála před kamerou podruhé v životě, nebyla bych toho schopná. Bylo by to poznat,“ dodala.

Natálie Halouzková (20) alias sestřička

Katka Bouračka

Ve svůj první natáčecí den dostala dublérku i ústřední tvář seriálu Natálie Halouzková. Natáčela totiž bouračku s autem. „Nejprve jsem ji nechtěla a dělala si legraci z toho, že umím bourat. Shodou okolností jsem totiž podobnou nehodu měla před pár dny také. Ale pak jsem byla ráda, že mě zastoupila kaskadérka. Byla to docela rána! Také bylo zajímavé pozorovat »vlastní« nehodu,“ říká. A jak to čarovalo na place?

Na parkoviště přijela Natálka sama, na natáčení samotného nárazu se ale už jen dívala. Odřídila to za ní kaskadérka. Spolujezdkyně Míša Tomešová si ale odžila celé natáčení včetně nárazu. „Věděla jsem, že to bude jen ťukanec. Na místě byl profík, kaskadér, který nám poradil, jak se lépe připoutat, aby náraz nebyl tak velký. Dal mi na kolena své loketní chrániče, dobře mi padly. Vůbec jsem se nebála. Nebyla to pro mě neznámá, i já jsem párkrát bourala,“ tvrdí.

Video o Kolářové a Řepkovi zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
30. 8. 2020 • 19:52

...pani Kolářová by si nejprve měla dát do pořádku svůj otřesný chrup a potom může na obrazovku , nebo mezi lidi !
Dívat se na vyschlou stařenu s pokazenými zubami , tak to si nezasloužíme !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.