Kolářová po vyhazovu z divadla: Doprošovat se nehodlám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kolářová po vyhazovu z divadla: Doprošovat se nehodlám!

Daniela Kolářová neprožívá šťastné období.
Daniela Kolářová neprožívá šťastné období. (Aha! - Roman Souček)

Herečka Daniela Kolářová (71) má za sebou nespočet filmů, seriálů a divadelních představení, avšak, jako snad každá herečka, tak i Kolářová zažila období, kdy byla téměř bez práce. Jak je na tom herečka nyní? A jak zvládla vyhazov z Divadla Na Vinohradech?

Jsou to skoro dva roky, kdy v domovském Divadle Na Vinohradech ředitel Tomáš Töpfer oznámil, že chce omladit soubor a Kolářová, podobně jako další herci, musela odejít. Herečku vyhazov pochopitelně velmi mrzel. „Už je to za mnou. Když se mě někdo ptá, zda ráda vzpomínám na dobu na Vinohradech a na kolegy, tak říkám – ano, na některé velmi ráda a na dobu také ano, i když jak na kterou,“ řekla herečka magazinu Sedmička.

Naštěstí i po vyhazovu má Kolářová práce dost, momentálně působí v Divadle U Valšů, ve Studiu DVA a kromě práce má čas i na sebe. „Jsem takový klasický pracující důchodce, ale nestěžuji si. A hlavně se nikoho o nic nedoprošuji. To jsem nedělala nikdy. Pokud o mě někdo stojí, velmi si toho vážím. Pokud ne, nikam se necpu,“ řekla herečka magazinu Sedmička. Herečka přiznala, že by i kromě divadelní role ráda přijala filmovou nebo televizní roli. „Pokud nějaká hezká přijde, ráda ji přijmu. Nemám důvod odmítat zajímavé nabídky se zajímavými lidmi,“ dodala Kolářová magazinu Sedmička.

Na video s Danielou Kolářovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
18. 12. 2017 • 09:13

Mladí budou hrát staré báby, nebo že by to zahrála avina. Jinak Kolářová vypadá alespoň na 90let a takové role holt už nemají.

avina
17. 12. 2017 • 22:04

71 letá babka, vychrtlá- koho chce hrát? Má uvolnit místo mladým. Vrátila se tam důchodkyně Veškrnová, tak propouští...

francik
17. 12. 2017 • 20:14

Stačí vidět ty její zhnilé zuby. Ani se nedivím, že ji vyhodili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.