Daniela Kolářová: Velký návrat do televize | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Daniela Kolářová: Velký návrat do televize

Daniela Kolářová
Daniela Kolářová (Aha! – Daniel Černovský, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz)

Velké překvapení nachystala televize Prima divákům seriálu Modrý kód! Producentům se totiž podařilo získat legendární herečku Danielu Kolářovou (73). Hvězda filmů Léto s kovbojem či Noc na Karlštejně to oznámila veřejnosti dříve, než to stihla udělat sama televize.

Dlouhodobým seriálům jako Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě se celé roky Daniela Kolářová vyhýbala. Nechtěla chodit do žádné »továrny«, kde bude pracovat od rána do večera. Nabídku role v oblíbeném nemocničním seriálu ale překvapivě vzala. „Nechala jsem se přetáhnout do role sestřičky v Modrém kódu. Jsou to rozdělené cykly, takže to léto mám rozsekané na nudle,“ prozradila Kolářová.

Na video s Danielou Kolářovou se můžete podívat zde:

Vše je rychlé
Představitelka Kateřiny Sovové z Nemocnice na kraji města tvrdí, že výroba Modrého kódu je podobná tomu, jak se pracovalo na natáčení kultovního seriálu. „Tempo je ale závratné! Ta Nemocnice měla původně asi třináct dílů, kdežto tady tu hranici neznám a vlastně jsem se upsala na rok, takže těch dílů bude spousta,“ řekla Kolářová v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Vydělá si balík?
Za roli sestřičky by mohla podle informací deníku Aha! dostat až 15 tisíc korun za jeden natáčecí den. To by jí při objemu 10 natáčecích dnů v měsíci mohlo vynést až 150 tisíc korun. A to je sakra dobrý přivýdělek k penzi...

Role ji vcucává
Na novou roli si zatím herečka zvyká. „Je to trochu odlišná postava od toho, co jsem dělávala dříve, takže jsem postupně do té figury vcucávaná. Snažím se, aby mě to těšilo a bavilo,“ svěřila se Kolářová.

Na video s Danielou Kolářovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
22. 7. 2020 • 20:58

Jestlipak ji nebude vadit, že na Modrý kód budou čučet ti burani z vesnic, kteří ji tak vadili. Po r.1990 chtěla aby do pražských divadel chodili jen lidé z Prahy, protože ti vesničané jejich umění nerozumí.

petre
22. 7. 2020 • 20:32

Ta paní už není vhodná na obrazovku ani na film.

-bello-
22. 7. 2020 • 11:47

Žádný činorodý člověk nekrmí v důchodu vrabce a je zajímavé, že herce pro stáří někteří blbečkové odsuzují, zatímco u stejně starého Prof. Pirka by si klidně nechali operovat srdce .Neznám ani jeden z uvedených seriálů, ale jestli chce být v roli zdravotníka, ať si nechá dát korunky na ty hnusné zuby.Možná 150 tis. by to spravilo a na to má !

tulip
22. 7. 2020 • 09:47

Snad si nechala opravit či vyměnit zuby?! Já se sice na tento seriál nedívám,ale vůči divákům by to bylo fér.

aveneta
22. 7. 2020 • 09:20

kolářová je tzv. za zenitem...ano měla pár hezkých rolí před léty to jí nelze upřít, ale touto osobou rozhodně neoživý tento seriál

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.