Smutný osud Kolářové (72): Na všechno zůstala úplně sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutný osud Kolářové (72): Na všechno zůstala úplně sama!

Daniela Kolářová neprožívá šťastné období.
Daniela Kolářová neprožívá šťastné období. (Aha! - Roman Souček)

Hvězda mnoha českých filmů Daniela Kolářová (72) trpí samotou. Po vyhazovu z Divadla na Vinohradech, kde strávila dlouhých 46 let a smrti milovaného manžela, režiséra Jiřího Ornesta (†70) zůstala herečka na všechno úplně sama.

I když se celý život obklopovala lidmi, na stará kolena zůstala sama. Herečka, která zažila neuvěřitelnou diváckou oblibu, již dávno není tak pracovně vytížená jako před lety a tak má času nazbyt. Kolářová je sice matkou dvou synů, ti ale mají své rodiny a herečka je nechce obtěžovat. I přestože je Kolářová babička, svá vnoučata vídá méně, než by asi chtěla.

Kolářová si čas krátí procházkami, chozením po obchodech nebo si zajde na něco dobrého do restaurace. Herečka si rovněž ráda posedí ve své oblíbené kavárně, kde si neodpustí tradiční cigaretu. Jediné hezké momenty prožívá v malých divadlech, momentálně střídá čtyři.

O herečce je známo, že je introvert, nemá moc přátel, ale rozhodně nestojí o soucit nebo nechce někoho obtěžovat. „Jsem takový klasický pracující důchodce, ale nestěžuji si. A hlavně se nikoho o nic nedoprošuji. To jsem nedělala nikdy. Pokud o mě někdo stojí, velmi si toho vážím. Pokud ne, nikam se necpu,“ řekla před časem týdeníku Sedmička Kolářová.

 Daniela Kolářová: Proč šla kultura dolů? Nemusíme kličkovat před cenzurou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.