Další zdravotní komplikace Kolářové: Opět zrušila představení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Další zdravotní komplikace Kolářové: Opět zrušila představení!

Daniela Kolářová
Daniela Kolářová (Aha! - Roman Souček)

Byla přesvědčená o tom, že touhle dobou bude už úplně v pořádku. Jenže podle informací Aha! za sebe Daniela Kolářová (72) musela do divadla znovu poslat omluvenku. Už jednou přeložené představení musela opět zrušit. 

Ke svému zdravotnímu stavu se v poslední době zásadně nevyjadřuje. „Nezlobte se, nechci o tom mluvit,“ opakuje herečka. Aby taky ne – na operační sál musela na konci května dost narychlo, navíc to mělo souviset s delikátními ženskými problémy. Sice už je několik týdnů z nemocnice doma, červnové představení, na které se tolik těšila a do poslední chvíle doufala, že ho odehraje, nicméně musela zase zrušit. Přitom trvá hodinu a půl včetně přestávky.

Všichni mlží
„Ze zdravotních důvodů jsme nuceni přesunout představení Odpočívej ve svém pokoji naplánované na 14. června na náhradní termín 31. srpna 2019 od 19 hodin. Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace,“ uvedlo divadlo Studio Dva den před plánovaným představením. „Ano, týká se to zdravotních problémů někoho ze souboru. Nemohu ale jmenovat. Nezlobte se,“ potvrdil ředitel marketingu a PR Tomáš Přenosil.

Nepřišla pro cenu
Kvůli diagnóze, kterou tolik tutlá, přišla v květnu i o slavnostní uvedení do pomyslné síně slávy na plzeňském Komedy festu, kde si měla převzít skleněnou sošku se Zdeňkem Svěrákem (83). „Velmi se omlouvám, ale ze zdravotních důvodů se nemohu zúčastnit. Děkuji moc za tuto poctu, velmi si jí vážím a moc se těším, až si budu toto nádherné dílo převzít osobně od pořadatelů,“ vzkázala Kolářová. Snad se dá brzy do pořádku...

Chybí jí manžel Ornest (†70)
Poslední dva roky se herečka snažila co nejvíc zaměstnat a odehnat tak zlé myšlenky, které ji přepadaly po smrti manžela Jiřího Ornesta (†70). Herec a režisér v roce 2017 zemřel doma na zákeřný karcinom močového měchýře. „Drželi jsme ho se synem za ruce a frekvence dýchání se zmenšovala. V půl deváté dodýchal. Doma, v klidu a míru. Lékař zavolal koronera a pohřební službu. A potom zůstanete sama, byt se promění ve strašné místo,“ svěřila se Kolářová v rozhovoru pro MF Dnes. Manžel jí stále chybí... 

Na video s Danielou Kolářovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.