Brejchová o největším zklamání: Tahle pokrytecká hra mě zasáhla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brejchová o největším zklamání: Tahle pokrytecká hra mě zasáhla

Jana Brejchová
Jana Brejchová (Foto Aha! – A. Malachovský, M. Hykl, Profimedia.cz,ara )

V knize s názvem Moje máma Jana Brejchová odhalila Tereza Brodská (54) drsnou realitu krachu mámina vztahu s Vlastimilem Brodským, kterého opustila kvůli o osm let mladšímu herci Jaromíru Hanzlíkovi.

„Chtěl tichou dohodu, že spolu zůstaneme, a každý si budeme žít svůj život. Abychom pro veřejnost zůstali formálně manželé. Bylo to moje největší zklamání, myslela jsem, že má svou noblesu, ale tahle pokrytecká hra mě zasáhla. Odmítla jsem na ni přistoupit," okomentovala okolnosti rozvodu s Vlastimilem Brodským dnes dvaaosmdesátiletá herečka v knize vzpomínek. 

Brejchová o sestře Janě: Je mi jedno, že umře! A trápení Gottové. Timo vyhrožuje a chce peníze

Video se připravuje ...

„Nechtěla jsem chalupu, ani barák, protože se o ně musí člověk věčně starat. A na mě najednou už toho bylo moc. Když se s tím druhým nedohodneš hned na začátku, kdo se o co bude starat, zůstane to navěky na tobě. Bróďa mi stále předhazoval: ‚Já už nemůžu, já ti nestačím, jsem nemocný.‘ A já: ‚Dobře, tak si lehni, já to zvládnu.‘ Jenže i ty stárneš a jednoho dne ti dojde dech,“ dodala podle webu Cnn.iprima.cz na citlivé téma Jana Brejchová.

Brejchová přišla o oslavu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sorgedoktor
21. 6. 2022 • 17:01

Ja se skoto divim, ze s tim problemem lezou do tisku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.