Tereza Brodská: KRVAVÝ ÚTOK PITBULA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Brodská: KRVAVÝ ÚTOK PITBULA!

Tereza Brodská
Tereza Brodská  (Blesk)

Nezodpovědnost lidí nemá mezí! To na vlastní kůži v neděli večer zažila herečka Tereza Brodská (54). Během venčení čivavy Konráda ji napadl pitbul, který nejenže nebyl na vodítku, ale neměl ani náhubek.

Tereza si pejska pořídila před lety přes bazar a od té doby bez něj neudělá krok. Je to prostě její čtyřnohý člen rodiny, pro kterého by sama dýchala. Bohužel včera došlo k něčemu, co nechce zažít žádný pejskař.

Tereza Brodská (54) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Vlastním tělem

„Konráda napadl pitbul. Byl na řemínku, pitbul na volno, bez náhubku, měli ho nějaký dva mladí lidi. Byl agresivní, takže to byla strašná rvačka. Ti lidi to vůbec nezvládali, takže jsem ho já bránila svým tělem, skončili jsme na veterině. Konrád má poškrábané břicho, naštěstí tedy z toho vyvázl dobře, relativně, dělali mu rentgen packy, má ji pohmožděnou a já mám něco s rukou, ale to je jedno,“ svěřila otřesená Brodská.

Vzkaz majitelům

„Takže pro všechny z vás, tedy hlavně pro ty mladý, co nezvládáte svého psa, když už je pes na volno nevychovanej, tak mu aspoň na tu držku dejte náhubek, děkuju,“ dodala herečka, kterou chování nezodpovědné dvojice opravdu namíchlo.

V seriálu ZOO se objeví druhý nejkrásnější muž planety – Martin Gardavský

Video se připravuje ...

Nechápe to

„Chtěla jsem ještě říct, že takoví lidi by si vůbec neměli pořizovat psy, to je něco strašného, dva mladí blbečci s agresivním zlým psem na volno, to se mohlo stát daleko něco horšího, doteď to nedokážu pochopit,“ uzavřela záležitost Tereza, kterou si diváci oblíbili v seriálech Primy Slunečná a ZOO.



Přečtěte si
lovcova
31. 5. 2022 • 10:28

Mám podobnou zkušenost ze soboty.Fenku bišonka na vodítku také napadl podobný pes.Naštěstí jsem ji strhla za sebe,dařilo se mi udržet ji dál od cvakajících zubů,než přiběhl majitel.Fenka byla chvilku otřesená,ale skončilo to bez veteriny.Je v pořádku,já už méně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.