Krušné chvíle Terezy Brodské: TERČEM BRUTÁLNÍHO NAPADENÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krušné chvíle Terezy Brodské: TERČEM BRUTÁLNÍHO NAPADENÍ

Tereza Brodská se svěřila, že zfackovala hulváta
Tereza Brodská se svěřila, že zfackovala hulváta (Instagram)

Jako žena činu se projevila Tereza Brodská (53). Herečka pustila v obchodě čekající paní ve frontě před sebe, avšak se zlou se potázala! Pustil se do ní nedočkavý neurvalec, který ji zahrnul sprostými nadávkami. To si ale hvězda primáckého seriálu Slunečná nenechala líbit, a dokonce mu jednu vrazila!

Jak se říká – každý dobrý skutek je po zásluze potrestán! Starší žena, kterou Tereza před sebe pustila, měla jen jednu věc, a tak jí chtěla herečka ulehčit čekání. Vtom se z fronty ozval nervózní muž a strhla se mela.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Ruply jí nervy

„Vynořil se chlap a začal: „Ty, kr*vo, když takhle budeš pouštět každýho, tak přijdu domů večer,“ svěřila se na sociálních sítích Brodská. Zpočátku muži slušně odpověděla, že to byla jen jedna paní. „A on začal řvát a nadával a poslední jeho slovo byla p**a!“ pokračovala Tereza dále. To už bylo ale pro hvězdu primáckého seriálu moc. Herečka zareagovala, jak si agresor zasloužil.

Jen zíral

„Jak to slovo dořekl a celá fronta za mnou jen koukala, tak jsem ty těžký tašky upustila a vrazila mu facku! Velkou! On jen zíral, já posbírala rozmašírovanej nákup a vypadla s hrůzou, že mě prohodí výlohou,“ popsala dcera hereckých hvězd Vlastimila Brodského (†81) a Jany Brejchové (82) okamžiky, kdy v ní byla malá dušička. „Za chvíli se mě ale zmocnil tak blažený pocit... Vzepřela jsem se! Dávala jsem hodně facek při natáčení, ale nikdy mě nenapadlo, že ubalím facku i v soukromí!“ dodala Tereza.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

A kolegyně ji chválí

Herečka se dočkala velké podpory od fanoušků i hereckých kolegů. „Do prčic, ti lidi úplně zapomínaj, že nejsou na internetu. Já teď taky denně potkávám tak zlé lidi, že fakt čumím,“ vzkázala jí seriálová kolegyně Eva Burešová (28). „No tak to už tedy muselo být, jsi statečná a dobře jsi udělala,“ přidala se drbna ze Slunečné Regina Řandová (54). Sama Tereza se pak vyjádřila, že v žádném případě to není návod, jak se vyrovnat s nepříjemnými lidmi, ale že tady už nebylo zbytí. „Dávat facky lidem, to se nemá, takže to nedělejte. Pořád se trošku klepu, ale... jsem na sebe pyšná,“ uzavřela Brodská.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.