KONEC TRÁPENÍ! Brodská podstoupila chirurgický zákrok | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

KONEC TRÁPENÍ! Brodská podstoupila chirurgický zákrok

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Blesk)

Přestože si herečka Tereza Brodská (53) nezakládá na estetických úpravách, sama nakonec musela pod kudlu. Omládnout ovšem tentokrát cílem nebylo...

S lékařem měla herečka schůzku z preventivních důvodů. Některé problémy totiž nejsou na první pohled vidět, později však dokáží nadělat pěknou paseku. Tomu se Tereza Brodská chtěla vyhnout. „Šlo o odstranění znamének. Bylo to úplně banální. Do nějakých velkých plastických úprav bych se asi nepustila,“ vysvětlila herečka magazínu Sedmička.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

To ale neznamená, že těmto kosmetickým úpravám není zcela nakloněna. Na Instagramu si totiž notovala s kolegyní ze Slunečné, herečkou Lucií Benešovou (47), která se na sociální síti pochlubila snímkem, na němž je po chirurgickém zákroku. „Odhodlala jsem se společně s mojí kamarádkou na ufiknutí víček, protože chceme být věčně mladé a hlavně krásné do toho roku 2022,“ napsala na svém instagramovém profilu Benešová.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

Sebevědomému rozhodnutí požehnala právě Tereza Brodská, která pod snímek přidala svůj zážitek s estetickou klinikou: „Má milá... Já šla 27. prosince k fantastickému profesorovi Soukupovi a nakonec jsme skončili u něčeho úplně jiného! A jsem za to vděčná! Souhra náhod. Udělala jsem dobře. Konec mindráků,“ dodala spokojeně Tereza Brodská.



Přečtěte si
sorgedoktor
28. 1. 2022 • 18:59

Mezi bradavici a znamenkem je rozdil...

defakto
28. 1. 2022 • 11:54

... tak to je fakt hrozné nechat si odstranit bradavice , klidně si je mohla nechat aspon by mohla hrát čarodejnice a jiné stařeny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.