Hvězda seriálu ZOO ve špitále: Kvůli Brodské se měnilo natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Hvězda seriálu ZOO ve špitále: Kvůli Brodské se měnilo natáčení!

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Foto FTV Prima)

Diváci sotva shlédli první díl očekávaného seriálu ZOO, a už se kvůli jedné z hlavních hrdinek musel měnit natáčecí plán. Tereza Brodská (53), která představuje soudkyni Danuši Křížovou, skončila v nemocnici. „Je to interní záležitost,“ řekla deníku Aha! herečka.

Už minulý týden musela na kapačky kvůli potížím, které, jak sama přiznala do telefonu, dlouho odkládala. I když je Tereza už naštěstí zase doma, byl štáb za chodu donucen pozměnit natáčecí plán. „Mohu potvrdit, že Tereza Brodská už byla propuštěna do domácího ošetřování,“ řekl deníku Aha! mluvčí seriálu Josef Ducký. „Natáčecí dny, kdy nemohla pracovat, jsou přesunuté na náhradní termíny,“ dodal Ducký.

Náhlé změny

Bylo to pro všechny drama, protože nikdo netušil, co se bude dít. „Odvezli ji do nemocnice a nikdo nevěděl, na jak dlouho. Muselo se kvůli tomu přeplánovat natáčení seriálu. Na druhou stranu, když jde o zdravotní stav, všichni byli vstřícní a měli samozřejmě pochopení,“ řekl Aha! zdroj z prostředí televizních ateliérů, kde ZOO vzniká. Nicméně tvůrci mají zamotanou hlavu, protože s prodlevou v pracovním plánu souvisí značné finanční výdaje. „Kvůli tomu, že se musí roztáhnout natáčení, přibyly statisícové náklady,“ pokračoval ještě zdroj. Navíc stále nad všemi visí denodenní obava z případné nákazy obávaným omikronem.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Co už herečku potrápilo?

Operace plotýnky Tereza měla v roce 2005 problémy i se zády. Musela se ze dne na den podrobit operaci páteře. Silně vyhřezlá plotýnka měla na svědomí, že herečka kulhala, měla velké křeče a nesnesitelné bolesti. Nakonec už ani nemohla dojít na plac. V seriálu Ulice ji na čas zastoupila Veronika Žilková.

Přetrhané vazy

V roce 2018 chtěla Tereza oslavit 25 let výročí firmy kamaráda, místo toho byla převezena do nemocnice se zlomeninou a přetrhanými vazy na noze. Hrozila jí operace. Ortézu musela nosit šest týdnů a nesměla nohu namáhat chůzí. „Šlápla jsem do osmdesáti centimetrové díry mezi pódiem a schodem, jen jsem vyjekla bolestí. Byla tam tma a nikdo to místo neoznačil,“ řekla tehdy herečka. „Když jsem se z toho jakž takž dostala, tak se mi udělal chronický zánět achillovky,“ popsala.

Natáčelo se v Safari

Seriál ZOO se točil v Safari ve Dvoře Králové nad Labem za plného provozu. Vedle herců si tak zahráli i návštěvníci. V centru pozornosti byly žirafy, ale také Vodní a Ptačí svět. Před většími šelmami měli herci značný respekt.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
14. 1. 2022 • 15:31

... a copak hraje tahleta "hvězda" sertiálu ZOO ? Hraje tam krávu nebo kozu ? V tom bude určitě dobrá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.