Herečka Tereza Brodská: Dojemný vzkaz Vlastimilu Brodskému (†81) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Tereza Brodská: Dojemný vzkaz Vlastimilu Brodskému (†81)

Tereza Brodská zavzpomínala na tatínka
Tereza Brodská zavzpomínala na tatínka (Instagram)

Přesně před 101 lety se narodil herec Vlastimil Brodský (†81), jemuž nikdo mezi hereckými kolegy neřekl jinak než Bróďa. Dcera Tereza Brodská (53), jež po něm podědila nejen hluboké hnědé oči, mu poslala do nebe dojemný vzkaz!

V den tátových nedožitých narozenin (15. prosince) sdílela na sociálních sítích snímek, který skutečně bere za srdce. Je na něm vyfocena po boku svého otce na lavičce, mezi nimi pejsek, a všichni tři včetně té němé tváře, kterou žertovně tahají za ouška, vypadají náramně spokojeně. 

Drcnutí do zad

„Ahoj tati! Všechno nejlepší k narozeninám tam nahoru na obláček!“ začala herečka svůj vzkaz. V dojemném duchu pak Brodská, jež se setkala se svým milovaným tátou před kamerou už coby devítiletá v pohádce Ať žijí duchové!, pokračovala: „Chybí mně tvá moudrost, sečtělost, smysl pro humor, rady, drcnutí do zad jako projev lásky...“

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Zastřelil se

Národem milovaný herec, jenž nezapomenutelným způsobem ztvárnil Karla IV. v hudební komedii Noc na Karlštejně, velkého učitele dědu Drchlíka v Návštěvnících či hodného krále Hyacinta z Arabely, byl podle všeho v citových záležitostech poněkud neobratný. I tak ale všem, kteří Bróďu znali a milovali, právě to »drcnutí do zad« dnes velice chybí. Zvlášť poté, co se v roce 2002 na své chalupě zastřelil.

19 let od sebevraždy Brodského (†81): Co bylo jeho největší tajemství?

Video se připravuje ...

Vzpomíná i syn

Marek Bróďa po sobě kromě Terezy, jejíž maminkou je herečka Jana Brejchová (81), zanechal ještě syna Marka (62), herce a hudebníka, kterého měl se svou první manželkou, Boženou Brodskou (†96), řečenou Bíba.

 



Přečtěte si
mbmb
16. 12. 2021 • 06:07

Rodiče přisluhovači režimu,soudruzce za pultem, socikove postavičky .Důležitá Jana a slabý Karel IV. jedná maska na vše ,stejně jako prověření režiséry. Tereza je Fagan co neumí nic a je to kámoška s dalším protekcnim děckem Kopáčovou.Ty svěšené koutky jak rohlík,tupá a neurotická ať hraje co chce je to slaboucke

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.