Pikantní tajemství Hanzlíka: Brodský ani Neckář mu neodpustili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pikantní tajemství Hanzlíka: Brodský ani Neckář mu neodpustili

Hanzlík byl fešák, to se musí nechat!
Hanzlík byl fešák, to se musí nechat! (Profimedia.cz, archiv)

O tom, že Jaromír Hanzlík (73) platil svého času za lamače srdcí, není pochyb. Nechyběl mu vtip, charisma ani sexappeal. Být jeho kamarád a zároveň mít doma pěknou ženu byl ale tak trochu risk! Hanzlík si prý totiž potrpěl zejména na partnerky svých přátel.

Náruč ženy dobrého přítele je zkrátka ověřená a tohoto kréda se patrně držel i Jaromír Hanzlík, když se sblížil se zdravotní sestřičkou Jaroslavou. Podle ženy.iprima.cz ale Jaroslava byla původně ve vztahu s Václavem Neckářem (78). Hanzlík ji měl jen "pohlídat", když Neckář odjel na zahraniční turné. Své role se zhostil dobře, neb se za něj Jaroslava provdala, porodila mu syna Davida a zůstala s ním 12 let. 

Vnady paní pivovarníkové, ukřičený strýc Pepin a přehlídka filmových hvězd se vybaví každému, kdo jednou viděl Postřižiny. I v remasterované verzi..

Video se připravuje ...

Po prvním nevydařeném manželství charismatický herec dlouho sám nezůstal. Zalíbení našel v o osm let starší herečce Janě Brejchové (81). Ani ta ale nebyla v tu dobu úplně volná. Už měla dceru Terezu s Vlastimilem Brodským (†81). Jednu dobu dokonce žili všichni pohromadě ve společné domácnosti, než se Brodský odstěhoval a dlouho poté s Hanzlíkem musel ještě sdílet šatnu. 

Ten, kdo rozkol manželství nesl nejhůře, byla ale Tereza Brodská (53), která mnohokrát zavzpomínala na to, jaký byl Hanzlík otčím. „Třeba si mě vzal na pohovor a řekl: „Terezo, takhle to dál nejde, tady mi vyplníš jeden papír.“ A tam stálo: Já, Tereza Brodská, slibuji, že ode dneška budu zhasínat v koupelně, i když ji opustím jen na tři minuty. A podepsat. A za měsíc zase jiný lejstro,“ řekla v rozhovoru v pořadu Karla Šípa. Ani manželství s Janou Brejchovou nevydrželo a pár se po 13 letech rozešel. 

Aktuálně žije Jaromír Hanzlík s Lenkou Kozlovou, která vlastní obchod s přírodnímu produkty a je, zdá se, nadmíru šťastný. 

7 pádů Honzy Dědka: Jakou školu života dostal Hanzlík od Miloše Kopeckého?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Kalunka
27. 11. 2021 • 15:53

Ja zase nechapem, ako si Brodsky mohol vziat Brejchovu.

-bello-
26. 11. 2021 • 22:34

Skvělý herec
Nechápu, jak si mohla Brejchová vzít Brodského

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.