Štíbrová byla ještě něžná! Brodská dala Myslivcové pořádnou »čočku« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Štíbrová byla ještě něžná! Brodská dala Myslivcové děsnou »čočku«

Drsná hádka Myslivcové a Štíbrové: Poslala bych tě na místo od P, zuřila Nikol! Kvůli čemu?
Drsná hádka Myslivcové a Štíbrové: Poslala bych tě na místo od P, zuřila Nikol! Kvůli čemu? (instagram, archiv)

Jen naprostý ingnorant neví, jaké jsou statistiky dopravních nehod a jak špatně může skončit ten, kdo nerespektuje nařízené předpisy. A že se někdo nepřipoutá a ještě se během toho natáčí, aby získal hromadu „lajků“? Tak to už si trochu říká o důkladné vyšetření mozku. Není proto divu, že se kvůli obdobnému videu influencerky Dominiky Myslivcové strhla dívčí mela.

Nejdříve se neudržela Nikol Štíbrová, komentář si pak neodpustila ani hvězda Slunečně Tereza Brodská. Na sociální síti sdílela dle eXtra.cz nepovedenou sošku, na níž je napsané pí*a. „Věděli jste, že toto slovo, které si na sočce můžete domyslet, znamenalo ve staromoravštině sýkora?“ napsala k tomu a pokračovala: „Takže doporučuji, když máte kolem sebe pí*u, můžete jí říct: Sýkorko," doplnila a pak už svůj vzkaz směřovala přímo k hvězdě oblíbeného tria 3v1. „Tak milá moje Nikol Štíbrová, příště když nějaká pí*a řídí auto, v jedné ruce má kafe a vedle sebe neupoutaného psa a v druhé ruce mobil, můžeš před dětma říct, že je sýkorka," zareagovala Tereza na kauzu Štíbrová vs. Myslivcová.

Elite Model Look - Dominika Myslivcová:

Elite Model Look - Dominika Myslivcová

Nikol kontra Dominika

Pro ty, co doposud neznají detaily: Dominika sdílela na svých stories video, na němž se točí při odjezdu z McDrive. V jedné ruce drží kafíčko s volantem, druhou natáčí. Na takzvaném sedadle smrti je vedle ní nepřipoutaný její zvířecí miláček. „Do parčíku,“ připsala k tomu rozverně Myslivcová. „Parčík je hned druhý místo na P, kam by tě za tohle poslala,“ neudržela se Nikol, která ještě dopsala prosbu: „Holky, prosím, přestaňte bejt krávy. Vaše rozbité pusinky jsou mi jedno, ale ohrožujete hlavně nás ostatní,“ dokončila svůj naštvaný komentář.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janisek
2. 9. 2021 • 23:42

Myslivcovou nesleduji a neprozivam, ale jela 30 - Brodska a Stibrova spolu asi chodily do dramataku anebo se o nich dlouho nepsalo, ze?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.