Krausovo rezolutní NE! Přítelkyně vyfásla zákaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krausovo rezolutní NE! Přítelkyně vyfásla zákaz

David Kraus přítelkyni zatrhl dávat dcerku na sociální sítě.
David Kraus přítelkyni zatrhl dávat dcerku na sociální sítě. (instagram / archiv )

Ne že by se zpěvák David Kraus (41) neorientoval ve světě sociálních sítí, ba právě naopak. Přehled v nich rozhodně má. A právě proto má v jedné věci zcela jasno – ani on, ani jeho malá dcerka nebudou díky svému jménu tvářemi žádné instagramové reklamy. Přítelkyně z toho však radostí zrovna neskákala…

David Kraus patří mezi ty známé tváře, které k úspěchu a finanční jistotě benefity sociálních sítí nepotřebují. Své soukromí si střeží, což dokázal mistrně utajeným těhotenstvím své o dvacet let mladší přítelkyně Sarah Opravilové (21). I po narození dcery chce v tomto duchu zatím pokračovat, než dcera projeví vlastní názor.

„Až se bude chtít jednou malá streamovat, ať se streamuje, ale já nechci vydělávat na svém dítěti, pleny i kočár si koupím klidně za svoje. Nechápu, že tohle lidé dělají,“ pustil se do některých influencerů David Kraus, jak napsal web Expres.cz.

David Kraus: Dcera je andílek na objednávku ze mě je hrdý biootec

Video se připravuje ...

Ačkoli se zpěvák s odpovědí dvakrát nerozmýšlel, s přítelkyní na toto téma vedl vášnivé diskuse. Sarah je přeci jen o dvacet let mladší a je tak jasnou cílovou skupinou. Sama se netají tím, že na Instagramu ráda tráví čas a klidně by do svého instagramového života začlenila i zbytek své rodiny. To jí ovšem u Davida neprošlo.

„Měli jsme velkou diskuzi, protože mám přítelkyni poměrně mladou, miluje Instagram, a já se jí za tu dobu, co jsme spolu a narodila se nám malá, snažím ten Instagram znechutit. Ona mi pořád vysvětluje, kolik bych tam mohl vydělat peněz, kdybych prodával reklamu, kolik by malá mohla mít věcí zadarmo. Myslím si, že dneska už je na mé straně a nechce to,“ spokojeně dodal Kraus. Pokud by se Sarah přesto dcerou chtěla pochlubit, má podle Davida dceřin obličej zakrýt emotikonami.

Táta David Kraus: Proč tajil těhotenství partnerky? A proč ho nakonec propálil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.