Syn Krause úplně mimo sebe: Záchvaty breku na veřejnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Syn Krause úplně mimo sebe: Záchvaty breku na veřejnosti

Davidem cloumají silné emoce.
Davidem cloumají silné emoce. (archiv)

David Kraus (41) si rodinu dlouho přál a po fiasku s tenistkou Barborou Strýcovou (35), která mu nasadila parohy před celým národem, se zdálo, že se jí hned tak nedočká. Jenže syn oblíbeného moderátora překvapil. O dvacet let mladší přítelkyně mu porodila holčičku a s muzikantem to zacloumalo tak, jak to nejspíš nečekal.

Porod je silným emotivním zážitkem pro všechny a není snad nikdo, kým by nepohnul. Muzikant ale nejspíš až na tak silný nápor emocí připravený nebyl. Když mu Sarah Opravilová (20) přivedla na svět dceru, nemohl se z toho vzpamatovat, jak píše Rytmus života. „Stále mám pocit, že to, že je ze mě táta, se mi jen zdá. Při porodu jsem si breknul, pak jsem si štěstím pobrekával cestou vlakem, dokonce i celý druhý den. Teď už jsem na tom docela dobře. Ale měl  jsem chvíli pocit, že ty hormony dělají bordel hlavně u mě, a ne u maminky,“ prozradil se smíchem v primáckém pořadu Showtime. 

David Kraus o Strýcové: Podvedla mě a bylo to hnusný!

Video se připravuje ...

David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.