Co David Kraus nikdy nedopustí? Poblil bych se ze sebe, přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co David Kraus nikdy nedopustí? Poblil bych se ze sebe, přiznává

David Kraus má o výdělku na sítích jasno!
David Kraus má o výdělku na sítích jasno! (archiv)

Syn moderátora Jana Krause prý není tím, který by se přesunul z pódií na sítě, když nešlo koncertovat. Naopak se podle svých slov David Kraus (41) z tohoto virtuálního světa v době covidu úplně vzdálil. A nikdy by se mu, jak tvrdí, nezaprodal!

Já na sítě svoje soukromí nedávám a svoje dítě už vůbec ne. Na lidi, kteří tohle dělají, se nekoukám. Viděl jsem to tam v takové intenzivní formě, že všichni začali dělat věci s dětmi, pak tam byly prsa a kojení, až jsem si řekl, že nic nebudu dělat. Už se tam nikdy ani pořádně nevrátím,“ odkryl v rozhovoru pro idnes.cz jisté znechucení ze sociálních sítí. Třebaže se na tom dá super vydělávat. Ale to zkrátka není muzikantova cesta.

David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům?

Video se připravuje ...

Nic na tom nemění ani fakt, že se mu letos narodila první dcera Ester, kterou počal s o dvacet let mladší modelkou Sarah Opravilovou (21) a o spolupráce by určitě nouze nebyla. „Všechny kočárky a pleny si kupuji za peníze, které jsem ušetřil ještě v době, kdy jsem vydělával peníze, protože bych se ze sebe poblil, kdybych najednou houpal s kočárem a říkal, že tohle je super. Na dítěti určitě nebudu obchodovat, v žádném případě. Radši ho budu nosit v nějaké ošatce,“ stojí si za svým muzikant.

Rozhovor s Davidem Krausem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 6. 2021 • 00:59

z těch stupidních keců na soc. sítích bych se i já po ...
A síla je i , že úspěšnou blogerkou se stala i Agáta Hanychová. Tak se Krausovi ani nedivím.Ale , že si vzal o 20 let mladší střevo, to se divím. .

Alva
13. 6. 2021 • 17:07

Ani mi se nelíbí chlubení se vším na sítích, je to sice dnešní doba, ale ne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.