Krausová nevybíravě o Ulici: Takové peklo nezažila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krausová nevybíravě o Ulici: Takové peklo nezažila!

Jana Krausová
Jana Krausová (profimedia.cz)

Jednou z hereček, která si prošla nekonečným seriálem na Nově, byla i Jana Krausová (67). Svoji roli nesympatické ředitelky Hádkové vydržela ztvárňovat pouhý rok. A zřejmě by to už nikdy nezopakovala.

Věcí, které nedovedla překonat, byla podle magazínu Sedmička celá řada. Mimo jiné se nikdy nesžila se svojí seriálovou postavou. „Ona byla opravdu zlá, to bylo největší zlo z celého seriálu. Měli to rozdělené na černou a bílou,“ vysvětlovala Krausová ve vysílání Studia DVA s tím, že si přála, by se v ději Ulice alespoň vysvětlilo, proč je taková zahořklá a negativní. Scénáristé ji ovšem vstříc nevyšli.

Vadili jí ale i další skutečnosti. „Byla to ředitelka školy, já jsem chodila pořád na vysokých podpatcích, děsně mě bolely nohy, nosila jsem takový ty desky. Navíc jsem ve škole nesnášela matiku, fyziku a chemii a hrála jsem matikářku, ředitelku,“ postěžovala si.

Rozhovor s Janou Krausovou zde: 

Video se připravuje ...

Nesympatie u diváků

Negativně Janu Krausovou pochopitelně vnímala i fanouškovská základna Ulice. „Nemohla jsem v podstatě ani do tramvaje. Matky odvracely děti, protože na Ulici koukají ženy po práci,“ komentovala seriálové šílenství.

Herečce, která po 12 měsících skončila, nevyhovovalo ovšem ani tempo natáčení. „To bylo peklo. Ještě jsem tam prožívala takovou újmu, že jsme celý den točili a já měla ze dne na den třeba třicet stran textu, takže to byl taky velký nervák,“ dodala Krausová, které účinkování v Ulici evidentně vůbec nesedlo.

 

Herečka Jana Krausová: Milovala jsem Waldemara Matušku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avina
23. 4. 2021 • 12:13

Přehlédla jsem ji. Nevím o ni i když Ulici sleduji stále.Asi nic moc,ještě že odešla a nevrátila se.

miroslava13
23. 4. 2021 • 12:12

já na takové slátaniny ani nekoukám. každý má v životě dost svých starostí a nemocí. Tak proč ještě koukat na uměle vytvořené problémy a nemoci???? Nechápu, kdo na to kouká. Jestli vůbec někdo.

hanecek
22. 4. 2021 • 22:02

Krauzová by raději toho Šejkspíra, ale to zase není ta škvára. Úmyslně píši, jako IV. cenová skupina, aby to tato "herečka" pochopila.....

janakveton
22. 4. 2021 • 15:39

Tak nějak jsem ani její odchod nezaznamenala. Jí to nesedlo, ale ani neznamenala zřejmě příliš velký ohlas u diváků, ať už jakýkoliv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.