Velký seriálový přestup: Hvězda Ordinace míří do Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Velký seriálový přestup: Hvězda Ordinace míří do Ulice!

Ulice
Ulice (TV Nova)

Jeden seriál jí skončil, do druhého naskakuje! Martina Randová (49) alias bláznivá Heluš nepřijde o slušné honoráře z Novy, kde hrála 7 let partnerku Martina Zounara (53) alias Boba Švarce. Kývla totiž na roli nové majitelky hospody v seriálu Ulice.

Cestu do ateliérů velmi dobře zná. Od roku 2014 totiž hrála v sousední Ordinaci v růžové zahradě 2. „Oba ateliéry jsou od sebe co by kamenem dohodil. Když jedu do Ulice a míjím ateliéry Ordinace, tak nezapomenu zamávat. Jsem za roli Heluš nesmírně vděčná, a také za přátele, které mi tato role do života přinesla,“ netají se nostalgií. V pátek 7. května už se s ní diváci seriálu Ulice ale seznámí jako s Kateřinou Dubovskou, novou majitelku uliční hospody.

O 10 let mladší: Moderátorka Martina Randová: Kolik jí naměřili podkožního tuku?

Video se připravuje ...

„Je to nejen kompletní proměna image, ale především ohromná proměna charakteru. Kateřina je na rozdíl od Heluš rozumná, sympatická a zdravě sebevědomá ženská. Nesmírně se na tu roli těším,“ říká o nové herecké výzvě. První natáčecí den jí dal zabrat. „Měla jsem ohromnou trému. Navíc jsem první obrazy natáčela s panem Hrušínským, takže jsem nechtěla udělat jedinou chybu. Velmi si pana Hrušínského vážím, a neměla jsem v plánu mu to zkazit,“ tvrdí. Martina se bude ještě do konce jarní sezóny současně objevovat v obou seriálech TV Nova.

Martina Randová alias Heluš z Ordinace uvažuje o adopci: Jsem bez chlapa a bojím se, že děti už nestihnu!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.