Psychicky vytížená Aneta Krejčíková: Náročný boj partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Psychicky vytížená Aneta Krejčíková: Náročný boj partnera!

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Herečka Aneta Krejčíková (29) za pár dní vstoupí do klubu třicátnic a díky stále se zlepšující koronavirové situaci by toto jubileum mohla řádně oslavit. Jako dvacetiletá si ale poslední rok kvůli pandemii příliš neužila.

Aneta Krejčíková, která se proslavila především díky seriálu Ulice, sice měla po celý rok dost času na své děti, přiznala však, že i ona prožívala náročné chvíle. Nyní se pochopitelně těší na obnovení kulturního života, který by probudil již tolik unavenou společnost. Koronavirová situace v České republice se nejvíce podepsala na její psychice.

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám!

Video se připravuje ...

Celkově vnímám, jak už je to napjaté – i psychicky. Nejen z mé strany, ale i v okolí. Epidemie už trvá dlouho. Čas trávím doma a nějak mě to sice neomezuje, ale už mi to trochu leze na mozek. Sama za sebe musím říct, že se hodně těším na svoji práci a sociální kontakt. Jsem velmi společenský člověk, proto se na to opravdu těším," prozradila Aneta webu ŽivotvČesku.cz.

Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla!

Video se připravuje ...

Ačkoli měla sama štěstí a covidem si neprošla, její partner s virem zápasil údajně dvakrát! „Poprvé to bylo v době, kdy epidemie nebyla ještě příliš rozjetá. Tehdy se vracel z hor z Rakouska, kde byl s dětmi na »lyžáku«. Byl nemocný docela dlouho, měl horečky a bylo to poměrně intenzivní. Zřejmě to tedy koronavirus byl. Podruhé ho prodělal o Vánocích, ale to už neměl nějaký extra silný průběh,“ dodala herečka.  



Přečtěte si
ivanak
9. 5. 2021 • 08:01

vypadá jako tetka..

anonymus
8. 5. 2021 • 23:28

Tricatnice? Vypada na 40! 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.