Odvážné Švandová, Krejčíková a spol.: Šly do spodního prádla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odvážné Švandová, Krejčíková a spol.: Šly do spodního prádla!

Herečky nafotily barevně krásně vyladěnou kolekci. Všechny dámy do jedné mají co ukázat.
Herečky nafotily barevně krásně vyladěnou kolekci. Všechny dámy do jedné mají co ukázat. (Foto lamarque.cz)

Herečky napříč generacemi si neváhaly odložit, aby demonstrovaly, že bez ohledu na postavu a věk může být každá žena sexy! Iniciátorkou akce byla dvojnásobná maminka a herečka Aneta Krejčíková (29).

ro renomovanou módní značku Krejčíková nedávno z vlastní iniciativy nafotila kolekci spodního prádla a nebyla na to sama. „Jsem strašně ráda, že se to uskutečnilo. Cílem této akce je upozornit, že kvalitní spodní prádlo by mělo být dostupé každé ženě,“ řekla deníku Aha! Aneta. Přidaly se k ní Lenka Zahradnická (35), Jana Švandová (73) a Jitka Sedláčková (59).

„Nikdy by mě nenapadlo, že budu fotit spodní prádlo, a tak se nechávám stále překvapovat. A 55 plus ještě nemusí být hnus, má-li váš kluk vkus!“ glosovala to Sedláčková. „Holky byly naprosto nadšené. Myslím, že tu nebyly naposledy,“ pochvalovala si Krejčíková. Podle jejích slov není důležitý věk ani postava, ale aby prádlo ženě sedělo. „Mně vyrostly prsa ve třinácti. Od té doby hledám podprsenku, která mi bude vyhovovat tak, abych se cítila dobře. Ta prsa zkráta potřebují oporu,“ svěřila Aha! Aneta.

Uplakaná Jana Švandová na pohřbu scénografa Růžičky: Zůstane v mém srdci

Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková o dětech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.